Gość jędrzej1980 Napisano Grudzień 24, 2019 ja na wakacje z czystym sumieniem mogę polecić pensjonat Stara Szkoła w Ełku. Właściciele bardzo sympatyczni i pomocni, okolica świetna żeby wypocząć. Super miejsce na Warmii i Mazurach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bestinka 0 Napisano Marzec 8, 2020 ja za granicę się pewnie wybiorę z Coral Travel najpewniej vo lubię z nimi jeżdzić. jest pewnie i bezpiecznie. i przede wszystkim można znaleźć wyjazd w na prawdę dobrej cenie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabówka 0 Napisano Październik 29, 2020 no dokłądnie, bo z tym biurem można bezpiecznie i dobrze odpocząć. I szczerze mówiąc cieszę się ze z nimi te wakacje spędziełam bo było na prawde bezpiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuczek 0 Napisano Luty 9, 2021 Ja lecę na Zanzibar z itaką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amanndaa 0 Napisano Kwiecień 14, 2021 ja to wlasnie z kolei zaden zanzibar...tylko europa. i idealnie mi się podróżuje z Coral Travel - bardzo fajne biuro gdzie dokładnie i bezpiecznie wszystko realizują!na prawdę warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach