Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on jest gejem?

Polecane posty

Gość gość

Kieruję się do Was z nietypowym pytaniem, głupio się czuję pytając się o takie sprawy na jakimś forum, ale męczy mnie już ta sprawa, dłużej tak nie mogę, a nie mam z kim na taki temat porozmawiać. Mianowicie mam wątpliwości czy mój facet nie jest ukrytym gejem. Jesteśmy młodzi, studiujemy, mamy po 22 lata i prawie 3 letni staż związku, zawsze wydawało mi się, że studenckie życie będzie najlepszym okresem mojego życia, a tymczasem okazuje się być tragedią, przynajmniej dla mnie. Mój facet jest jakiś inny, mówi, że kocha, ja byłam jego pierwszą, a on moim pierwszym, przez 3 lata ilość naszych seksualnych zbliżeń mogę policzyć na palcach u rąk, których i tak kilka zostanie...to jeszcze rozumiem, może sie boi, seks w końcu nie jest najważniejszy w zyciu, ale jest jeszcze jedno, mianowicie to, że kilka razy zdradził mnie, całował się z kilkoma innymi mężczyznami, utrzymywał z nimi bardzo długo taki kontakt, jak się dowiedziałam byłam wściekła, ale przekonał mnie do tego, że żałuje i że nie wyobraża sobie życia beze mnie. Mogę dodać, że jak ostatni czasy się mu dokładniej przyglądam to wszystko by pasowało, jest dziwny-inny, lubi zakupy, zawsze musi być porządnie i ładnie ubrany, fryzura zawsze najwazniejsza, zimą uzywa nawet pomadki do ust, a nawet ja jako kobieta tego nie potrzebuję, głównie ma same koleżanki, nie interesują go takie strikte męskie zainteresowania, kurcze nie wiem co robić, bo bardzo bardzo go kocham, to moja pierwsza miłość, doświadczenia nie mam i nie wiem czy to normalne że przez 3 lata faceta nie ciągnie w ogóle do seksu..zaczynam sie już trochę męczyć, ale boję się go porzucić, bo co jeśli to nie prawda, nie zniosłabym gdyby okazało się że po tym jak go rzuciłam nagle ułożył sobie świetnie życie u boku innej kobiety, bolałoby mnie to...doradźcie proszę, pozdrawiam:-)

Gość gość
Liże się z facetami = gej. Nie rozumiem jak możesz mieć jeszcze wątpliwości w takiej sytuacji.

Gość gość
Gej jak nic, przyzwyczaił się do Ciebie bo ma przykrywkę i tyle. Przykro mi.