Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochalam sie w facecie ktory naprawial mi internet

Polecane posty

Gość gość
to szybko psuj jeszcze raz :D

Gość gość
Nie moge bedzie wiedzial ze to spespecjalnie. Napisalam mu esa czy jest wolny nie odpisał :( mam nadzieje ze dzisiaj nie ma tel firmowego przy sobie i odp jutro :)

Gość gość
tez mi sie zdarzaja takie zauroczenia. to mija po paru dniach ;) ale jak nie mial obraczki to moze bedzie zainteresowany

Gość gość
A jestes sama czy z kims ? Bo ja to właściwe szukam kogos na powaznie ;))

Gość gość
jestem sama i tez szukam stalego zwiazku ale kiepsko mi to idzie, wszystko takie krotkotrwale i sie rozpada :(

Gość gość
A domyslasz sie dlaczego krótkotrwałe? Dlaczego Ci nie wychodzi? Ja do tej pory bylam w zwiazku na odległośc przez 3 lata ale rozpadlo sie 3 mce temu. Ja mam strasznie duze wymagania co do charakteru faceta. Ciezko mi o kogos kto mi imponuje ...

Gość gość
a czemu sie rozpadlo? uznaliscie ze nie warto tego ciagnac? 3 lata to bardzo dlugo. ja jestem konfliktowa i wybuchowa. i nigdy nie walcze o zwiazek jak cos sie psuje tylko sie rozstaje i rozgladam sie za kims nowym. ale zaczelam pracowac nad soba zeby zmienic te paskudna ceche charakteru ;)

Gość gość
Tak mniej wiecej. Ogólnie duzo rzeczy sie na to zlozylo. Juz trace nadzieje na poznanie kogoś fajnego. A jak juz sie ktos trafi to nie mam odwagi.

Gość gość
nie no, jak by nie patrzec napisanie smsa do obcego faceta z pytaniem czy jest wolny to calkiem odwazne posuniecie ;)

Gość gość
Czy ja wiem. Odwazne to by bylo kiedy zagadalabym gdy byl u mnie w domu . Chociaz nie bylo za bardzo ku temu sposobnosci. No ale facet naprawde mi sie spodobal . Znajac zycie nie odpisze biorac mnie za jakas desperatke. A jak odp to po takim esie glupio mi bedzie sie z nim spotkac :D

Gość gość
fakt, moze byc troche zdziwiony, ale jak odpisze to kuj żelazo póki gorace :D a jak nie to trudno, moze juz zajety. trzymam kciuki ;)

Gość gość
Haha ciekawe co sobie pomyslal i czy w ogole bedzie wiedzal kto do niego napisal. Dzieki za kciuki wyglada na bardzo fajna partie ;) lece spac. Dobranoc i powodzenia w poszukiwaniach :D

Gość gość
....ale desperatki, księcia szukające do 40stki a potem biorą byle kogo aby był, żenada. Aby wam szpary zaschły.