Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uciekać czy dać mu jeszcze czas?

Polecane posty

Gość gość

Ponad miesiąc spotykam się z facetem, ciągle trzyma mnie jakby na dystans. Spotkania raz w tygodniu, sms zamiast telefonu a gdy się widzimy to miedzy mną a nim jest mur. On jest jakiś taki niedostępny i zdystansowany. Ostatnio doszło prawie do seksu, po tym spotkaliśmy się i on ani mnie nie chwycił za rękę ani nie objął. Sama w pewnym momencie chwyciłam go pod rękę, po jakiś 20 minutach przeprosił i powiedział że jest mu tak nie wygodnie. Powiedział natomiast że chodzenie za rękę znaczy już zażyłość. Mam dosyć tej relacji, sama zaczynam się wycofywać i jak byłam nastawiona pozytywnie na tą relację to denerwuje mnie to wsztsko. Czy spotkaliście się z takim zachowaniem u faceta? On sam zaprzecza że interesuje go tylko sex a ze szuka związku.

Gość gość
Przecież nawet jak facet chce zaciągnąć dziewczynę do łóżka jest bardziej otwarty i czuły. A tu takie dziwaczne zachowanie z jego strony. Co może być powodem?

Gość gość
Uciekac zdecydowanie

Gość gość
Pytałam go skąd taki dystans to powiedział że potrzebuje trochę więcej czasu bo mało się znamy. Myslałam że może jest wstydliwy do kobiet ale gdy spytałam go czy miał taki dystans ze swoją ex dziewczyną to powiedział że nie.

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Pierwszy raz spotykam się z taką blokadą u faceta. Jak się namiętnie całujemy to jest fajnie a jak przestajemy on od razu się dystansuje. Daję sobie spokój przecież tak się nie da:-(

Gość gość
jesteś tylko do dymania a nie do zażyłości to żadna blokada (jak usiłujesz sobie i nam wmówić) tylko jasno określone przez niego granice!!!

Gość gość
tak mi właśnie intuicja podpowiada:-( Ale faceci są beznadziejni

Gość gość
daj mu jeszcze czas - niech sobie pobzyka i pomaca zanim znajdzie kolejną głupią

Gość gość
O ten czas, to chodziło mi o to że może ma jakiś uraz lub jest zraniony i boi się związku ale to chyba nie możliwe jest więc kończę tą dziwaczną znajmość.

Gość gość
ile on ma lat, pewnie po 30? tacy zazwyczaj mają cos z psychiką. Bylą dziewczyne porzucil bo mu sie znudzila. On mi wyglada na takiego ktory szuka po prostu seksu, luznego związku, nie chce byc osaczony. lepiej nie zaczynaj z nim sypiac bo bedziesz tego żalowac. On jest chyba z tych co do wyra to pierwsi, a jak dziewczyna chce czegos weicej, slubu, to on ma teksty: ze czuje sie osaczony.

Gość gość
do trzymania za rękę potrzeba zażyłości - a do ru/cha/nia już nie ha ha ha ha ha ha ha ha ha a ta się jeszcze zastanawia!

Gość gość
O ten czas, to chodziło mi o to że może ma jakiś uraz lub jest zraniony i boi się związku xxx tak tak, tłumacz misia, usprawiedliwiaj czemu polskie dziwuchy są takie głupie i nie przyjmują do siebie najprostszych prawd???

Gość gość
Ja go nie tłumaczę, dla mnie jest to mega dziwne. Może ma jakieś problemy z bliskością lub psychiką. Bo całować namiętnie to tak a potem otacza się nagle murem? Ponad miesiąc a on mnie za rękę nie chwyci podczas spaceru bo dla niego to znaczy większą zażyłość?:-( I wiecie co, nawet facet który chciałby tylko p*****ać to chwyciłby za rękę przytulił a ten ma jakiś problem sam ze sobą moim zdaniem.

Gość gość
Tak on ma 30 lat i został porzucony no ale co to ma do rzeczy? Też jestem po zakończonym związku i jestem otwarta na nową znajmość. On zbudował mur, a ja nie mam zamiaru go na siłę burzyć. Czuję się niekomfortowo i głupio w takiej relacji.

Gość gość
heheeh biedaczek został porzucony, oni wszyscy zostają porzuceni, zdradzani, tylko po czasie się okazuje jaki to doopek. Za reke trzymac cie nie chce, ale do wyra chetnie pojdzie, a dla ciebie to jest normalne, no coz, zycze powodzenia.

Gość gość
Normalne nie jest i dlatego o tym pisze:-( Jest to dla mnie totalnie dziwne i nienormalne i dlatego zdystansowałam się do niego całkowicie i już nie czekam na jego wiadomości.

Uciekaj dziewczyno mowie Ci to z wlasnej autopsji. To bardzo Ciezkie przypadki sa i wierz mi ze ten mur zamieni sie tylko w szybe. Niby cienka, ale jednak jest. Zaczniesz popadac w kompleksy, myslec ze cos z Toba nie tak, bedziesz zazdroscic szczesluwym parom tej bliskosci. Zobaczysz.

Gość gość
Mortica no właśnie z nim jest cos nie tak, szkoda czasu na kogos tak skomplikowanego. Poza tym skoro do swojej ex nie czuł dystansu to przecież wszytsko już jasne.

Gość gość
Gdy człowiek się zauroczy to nie ma żadnego dystansu, facet zabiega o dziewczynę, dzowni, pisze i chce się jak najczęściej spotykać a na spotkaniach chce być jak nablizej niej.

Gość gość
macie rację także odpuszczam sobie