Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletka anty , bez złośliwości krótko i na temat

Polecane posty

Gość gość

Biorę microgynon 21 od ponad roku i zawsze oprócz tego stosujemy prezerwatywy. Tabletki biorę regularnie codziennie o jednej godzinie. Wczoraj kochaliśmy się bez prezerwatywy do końca. Trochę się obawiam ciąży. . . Używając tabletek anty stosujecie coś jeszcze?

Gość gość
Nie, jak jestem na tabsach to już dodatkowo nie stosujemy. Microgynon brałam ponad dwa lata po pierwszym dziecku, żadnej wpadki ;)

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź . Chyba jestem panikara, mimo iż stosuję tabletki boję się zrezygnować z prezerwatyw :-/ nie chcę mieć już dzieci

Gość gość
jaki sens brac hormony skoro uzywacie gumek??? po co niszczysz sobie zdrowie hormonami skoro zakladacie gumki, serio nie pojmuje tego, glupota... przeciez po to są gumki, zeby kobieta nie musiaa sie trud hormonami, a dodatkowo mozna kochac sie w dnie nieplodne z gumką

Gość gość
ja uważam że po to się "truję" aby mieć choć trochę przyjemności :) kilka lat biorę tabletki, kochamy się do końca, bez dodatkowych zabezpieczeń.

Gość gość
Biorę microgynon21 już półtora roku, regularnie i w ciąży nie jestem, nie stosujemy dodatkowego zabezpieczenia. To są jedyne pigułki po których nie tyje do tego cena jest świetna niecałe 8 zł za 3 blistry.

Gość gość
Tabletki biore od 10 lat z przerwa na ciaze. Nigdy nie stosowalam dodatkowego zabezpieczenia a kochamy sie srednio raz na 2 dni.

Gość gość
Brałam je dwa lata przed zajściem w ciąży. Nie stosowaliśmy dodatkowego zabezpieczenia. Bardzo byłam zadowolona z tych tabletek. Świetnie wpłynęły na moją cerę. Żeby nie było - ta ciąża była zaplanowana-udało się kilka m-cy po odstawieniu tabs.

Gość gość
Ja też biorę te tabletki i nigdy nie zawiodły