Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to juz poród. jechać do szpitala

Polecane posty

Gość gość

Cześć. tak na szybko wiec zakładam nowy wątek. jestem w 38/39 t.c. w zależności jak patrzeć na termin miesiączki i usg. niestety moja malutka urodzi się z poważną wada serca. dlatego po rozmowach z lekarzami przyjechałam do warszawy i tutaj czekam na poród a potem leczenie w czd. niestety jestem tutaj sama bez nikogo kogo bym znała. (mieszkam 400 km od Warszawy) w 31 tyg trafiłam juz do szpitala z dużymi bolami gdzie były podejrzenia wcześniejszego porodu. 16.04 miałam badanie i lekarz powiedział ze poród może juz w każdej chwili się rozpocząć. wieczorem zauważyłam że powoli odchodzi czop. wczoraj kolo południa odpadł cały podbarwiony krwią. dzisiaj od rana czuje bóle tak jak na miesiączkę ale nie zawsze towarzyszy temu napięty brzuch. dodam ze tez organizm zaczął się oczyszczać. czy w takim przypadku mogę pojechać wieczorem do szpitala żeby sprawdzili na ktg i jakie jest rozwarcie czy uznają mnie za panikare i lepiej czekać. trochę się boje zwłaszcza ze dziecko ma poważna wadę a ja mogę liczyć teraz tylko na siebie :/

Gość gość
oczywiście że masz pojechać

Gość gość
jedz, to juz poród!

Gość gość
ok to za chwile zamawiam taksówkę i pojadę zobaczyć jak to wygląda :)