Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 artemidka

Moja siostra o siebie nie dba !

Polecane posty

Go艣膰 artemidka

Moja siostra ostatnio nic nie robi tylko ca艂y dzie艅 siedzi przed komputerem i... zamienia sie w rasowego nolife' a . Ma mn贸stwo pryszczy na twarzy i mocno zapchane pory na nosie i czole :/ do tego ( 艣wie偶y) piercing ucha zacz膮艂 si臋 jej psu膰 ale co to tam dla niej - jak j膮 upominam, zar贸wno delikatnie jak i ostrzej to nie wiedzie膰 czemu wybucha z艂o艣ci膮 i ka偶e mi sie odczepi膰 i nie wtr膮ca膰 w nie swoje sprawy, oczywi艣cie z twarz膮 dalej nic nie robi mimo tego 偶e mamy w domu ca艂膮 gam臋 najr贸偶niejszych kosmetyk贸w do twarzy.. . Wiem, nie powinno mnie obchodzi膰 jak wygl膮da itp. ale jako osoba mocno dbaj膮ca o cer臋 strasznie przeszkadza mi jej wygl膮d, po prostu chc臋 dla niej dobrze...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
a moze ma kompleksy odnoscie twaryz i przez to unika wychodzenia z domu. A Ty swoim zachowaniem jeszcze bardziej ja dolujesz i pogarszasz jej stan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 artemidka
Heh, szkoda 偶e jej nie znasz.... Akurat przy kompie jest zaj臋ta czatem z kolegami, porowna艂abym to bardziej do ,, nie musz臋 o siebie dba膰, bo i tak jestem cudowna i pi臋kna a ch艂opcy z internetu widz膮 tylko moje przerobione zdjecia" :p m艂oda ma wysok膮 samoocen臋 i baaardzo cz臋sto twierdzi 偶e jestem zazdrosna, 偶e nie mam takiego powodzenia

Udost臋pnij ten post