Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka22x

Internet we Włoszech

Polecane posty

hej:) tak jak w temacie wyjeżdżam do włoch na dwa miesiące do pracy i zastanawiam się czy jest możliwość wykupienia sobie jakiejś karty z internetem żebym mogła jakoś komunikować się z rodziną ... byliście? orientujecie się w cenach czy w ogóle warto ? z góry dziękuje za pomoc :)

Gość JolaGG
A ja z zupełnie innej beczki. Ostatnio zmieniłam swojego operatora dostaw internetowych na http://dropss.pl Jestem na prawdę zadowolona z tego wyboru. Na necie jest sporo pozytywnych opinii więc skoro jest tak wiele zadowolonych użytkowników to na prawdę coś w tym musi być.

Gość gość
no oczywiscie ze tak ale to tylko jak sie wie jak 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Byłam na wczasach we Włoszech i widziałam, jak grupki młodych osób gromadziły się pod recepcją hotelu z tabletami. Okazało się, że jest tam zasięg darmowego, hotelowego wifi. Może tak spróbujesz, jakiegoś miejsca z darmowym wifi poszukać. Poza tym, jeśli jedziesz, to może w twojej pracy wifi darmowe będzie.

jezeli chodzi o internet w telefonie to kazdy operator ma w ofercie internet zaleznie od szybkosci placisz ok 10 uro na miesiac sa to telefony na karte ale musisz posiadac CODICE FISCALE cos jak nasz polski PESEL bez tego nie kupisz karty wloskiej. Jezeli mianowicie chodzi o internet w kompie to wybierasz sie zawsze do operatora telefonii (TIM, WIND VODAFONE, TRE itd ) i tam wykupujesz sobie chiavette (porzenosci internet) ale na to tez potrzebne jest codice fiscale, jakoze wybierasz sie na 2 miesiace watpie zeby ktos wyrobil ci codice fiscale wiec chyba zostaje ci tak jak ktos wspomnial czatowac na darmowe wifi

Gość gość
Jak wyjeżdża do pracy to raczej bez problemu ktoś stamtąd jej pomoże. Zresztą serio nie da się po prostu kupić opcji na kartę na np. miesiąc z netem? Rejestrują każdy numer?