Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę go zostawić

Polecane posty

Gość gość

On ciągle do mnie pisze. Nie wiem jak się zachować, bo jak na razie on pisze a ja nie odpowiadam. Sam jest sobie winien bo nie miał odwagi mnie przeprosić za to że wyzywał mnie tydzień temu. Jakoś głupio się czuję. Nie chcę mu wprost powiedzieć że z nim zrywam, bo dojdzie do awantury. Co robić?

Gość facetrada
a jakby przeprosił to byś przyjęła przeprosiny i byłoby jak dawniej?? jak nic do niego nie czujesz to zakończ to jak najszybciej. takie nieodzywanie się tylko pogarsza sprawę. najważniejsze to przemyśl czy chcesz z nim być czy nie, to na początek.

Gość I_Did_It_Again
Szybko to zakończyć i zacząć żyć dalej tak jak chcesz.

Gość gość
Jakby przeprosił to bym z nim porozmawiała i może byłoby jak dawniej. Ja go uprzedzałam tydzień temu, że tylko wtedy gdy mnie przeprosi możemy jeszcze porozmawiać. On ma jakąś łatwośc w wyzywaniu innych i chyba myśli że on jest najfajniejszy i najmądrzejszy. Nazwał mnie w kłótni głupią s uką.

Gość gość
Skoro ma łatwość do wyzywania, jak to określiłaś, to wyzwie Cię drugi i pięćdziesiąty raz... zostaw dziada. Najlepiej prosto i krótko- zadzwon, powiedz, że nie będziesz się godziła na obrażanie, nie chcesz dalej ciągnąć tej znajomości, żeby nie pisał i nie dzwonił. Tyle. Wyłącz tel, jak będzie wydzwaniał.

Gość gość
Wyłączę telefon na tydzień, może to coś da.

Gość gość
a czyli nastepny nieczytaty nie pisaty .... wytłumacz mu ze to koniec

Gość gość
"Nazwał mnie w kłótni głupią s uką." ..... ktoś tu ogoś bardzo nie lubi .... odzywa się z poczucia winny .... nic z tego nie będzie

Gość gość
Ja nie wiem czy on miał kiedykolwiek poczucie winy. Zawsze na mnie zwala wszystko.

Gość gość
nie lubi cie ...

Gość gość
Ja tez go nie lubie

Gość gość
zablokuj jego numer i po kłopocie

skoro chcesz zostawic zostaw, zablokuj numer, po co bedziesz wylaczac, ignoruj w koncu sie odczepi, mogl myslec wczesniej. Z doswiadczena wiem, ze tacy sie nie zmieniaja. Pozdro x

Gość gość
Ile tych samych tematow bedziesz jeszcze zakladac ? poczekaj niech cie przeprosi a potem dalej wyzywa bo robil to juz nie raz i dalej bedzie robil :P pewnie podoba ci sie byc wyciaraczka ktora mozna deptac dowoli :P