Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fajny facet z małym fiutkiem

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo rozczarowana, wczoraj poszłam do łóżka z facetem, z którym się spotykam od jakiegoś czasu. Wydawał mi się super- zabawny, pewny siebie, przystojny, a wczoraj czar prysł :( Chłopak ma małego fiutka :o chyba nawet nie udało mi się ukryć żalu, seks niby ok, starał się, ale wiem że będzie mi brakować w tym związku dobrego sprzętu :( nie wiem co robić. Darujcie sobie komentarze o moich rozmiarach- jestem drobna i podobno ciasna, ale lubię podczas seksu czuć w sobie penisa normalnych rozmiarów a nie jakieś mikro prącie :( o porządnym ******iu mogę zapomnieć..

Gość kifflom
Aleś Ty głupia,.... znajdz sobie kochanka i bądz jednocześnie z tym co kochasz

Gość gość
Głupia bo wiem że lubię seks i wiem, że będzie mi brakowało doznań? sam widok jego ptaszka jest dla mnie przykry, w ogóle mnie nie pociąga. Zastanawiam się czy się przekonam do niego, czy lepiej zakończyć taką znajomość? Jeśli tak to w jaki sposób? może któraś z Was miała podobną sytuację?

Gość gość
Zakoncz, bo prędzej czy później i tak go zostawisz, albo będziesz zdradzac..

Gość gość
A ile ma cm mniej więcej ?

Gość gość
Jesli wiesz ze nic z tego to lepiej odrazu to zakończ.....lepiej zakonczyc niż zdradzać...

Gość gość
wydaje mi się, że jakieś 10 cm :o może więcej, ale do tego facet jest całkiem potężny i to wygląda po prostu komicznie :o szkoda mi takiej fajnej znajomości. W łóżku się bardzo stara, ale jak się rozebrał to straciłam na niego ochotę, przestał mnie pociągać. Myślicie, że chemia wróci?

Gość gość
Nie wróci.daruj siebie go

Gość gość
Nie no z 12 cm napewno ma :) 10 to ja mam w spoczynku.

Gość gość
Ehhh aly ty autorko jestes durna. Znajdz sobie takiego z wielką pała i po kłopocie ty tepa prostaczko.

Gość gość
Przecież we wzwodzie będzie miał z połowę lub nawet trochę więcej dłuższego i dużo grubszego.Nic dziwnego że w spoczynku facet ma malutkiego fiutka.A jeszcze jak wyjdzie z pod zimnej wody to już w ogóle ma mikro peniska. :)

Gość gość
rozumiem cie autorka jak facet cie nie pociaga to daruj sobie ta znajomasc , poszukaj faceta z duzym fiutem nie ptaszuniem

Gość gość
No to skoro twierdzisz ze jestes ciasna to gosc musial miec naprawde malutkiego penisa. Ja swoim 15 cm penisem swoja "ciasna" partnerke wypelniam doskonale, czasami nawet ją boli gdy pcham za mocno.

Gość gość
Tak naprawde to zalezy ci tylko na seksie a nie na nim, gdybys go kochala to by cie pociagal jak by mial nawet 5cm , szukasz poprostu dobrego bata zeby cie zerżna pozadnie

Gość gość
nie p*****l sex jest wazny

Gość gość
A 16 cm by ci odpowiadało ? ;)