Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On woli bardziej śmiałe dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Jest sympatyczny, ale widzę, że lubi raczej śmiałe dziewczyny... ma same takie pewne siebie i otwarte koleżanki.. ja jestem bardziej zamknięta w sobie, ale jak się rozkręcę, to jest w porządku :) jednak trochę głupio mi , że ja jestem tak inna... jest sympatyczny, zaprasza mnie sam gdzieś, ale ciągle mi siedzą w głowie te różnice. Czy to jest przeszkoda? Czy coś sobie uroiłam..

Gość gość
A ty? Ty, chyba też wolisz towarzystwo przebojowych, otwartych, , pewnych siebie facetów.

Gość gość
Pewnych siebie tak, ale nie lubię nadmiernie przebojowych. Prędzej spontanicznych, bo sama taka jestem :). Ja sama nie jestem jakimś mrukiem, po prostu muszę się otworzyć, jestem raczej normalna. Ale widzę, że ludzie lubią często najbardziej takich bardzo otwartych, typu niczego się nie boję i nie wstydzę, i mam kompleksy z tego powodu.

Gość gość
Co o tym sądzicie, mężczyźni?

Gość gość
a lubisz imrpezowac, chodzic do klubow?

Gość gość
Lubię i to nawet bardzo, łaziło się z kumplami całe noce po knajpkach :P chociaż ostatnio nie piję alkoholu (po prostu już nie mam ochoty) ale nawet na Sylwka nie piłam i nieźle się bawiłam :D.

Gość gość
to kij jesteś a nie nieśmiała jak po klubach lubisz latać.

Gość gość
Ale nigdy w nich nie tańczę, i trzymam się w swoim gronie. Chodzi raczej o to, że w normalnej rozmowie wyglądam na bardziej zamkniętą niż te dziewczyny. No i dużo osób mi kiedyś mówiło, że trochę rodzę dystans.

Gość gość
jak mu sie podobasz to nie bedzie zwracal uwagi.

Gość gość
Jeżeli masz do siebie jakieś zastrzeżenia, pracuj nad sobą. Ciężko się zmienić, raczej nie staniesz się kimś innym, ale może będzie jakaś poprawa. Jeżeli jednak nie jesteś mrukiem, ani nudziarą, może nie ma co narzekać? Przede wszystkim nie przejmuj się, skoro on Cię lubi. Mówisz, że ma otwarte koleżanki, ale jak sama widzisz, są to tylko koleżanki. Faceci często te zbyt przebojowe dziewczyny traktują jak kumpele, a na swoją dziewczynę wybierają spokojniejszą, bardziej opanowaną osobę.