Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam trójki dzieci

Polecane posty

Gość gość

tak szczerze: czy planowaliście trzecią ciążę? :)

Gość gość
Ja planowalam :) i wyplanowalam dość dlugo sie staraliśmy o trzecie dziecko ale sie udalo

Gość gość
Ja nie planowałam, ale teraz się cieszę i doczekać nie mogę :P

Gość gość
taaak;-)

Gość gość
Ja nie.mam 12 letniego syna, pięcio letnią córkę... 34 lata... Na miesiąc odstawiłam antykoncepcję ( spirala mi się poluzowala, lekarz kazał cykl odczekać, nim drugą założę) niby dni obliczylam, mąż miał uważać ( prezesy i globulki odpadają bo mam uczulenie) i zonk ;-) właśnie jestem w 24 tyg ciąży.... Będzie syn ( wolałam córkę) ale jak zonk to po całości :-) czy się ciesze? tak pól na pół.... Miałam już odchowane dzieci, chciałam aplikować w tym roku na dyrektora, a tu ciąża....

Gość gość
My planowaliśmy, ale... teraz jestem już w ciąży i trochę się tego boję. Zbyt spontaniczna i nieprzemyślana była ta decyzja (w ciągu kilku dni od jej podjęcia "klamka zapadła", bo udało się za pierwszym razem). A teraz - samochód trzeba zmienić na większy, budowa domu się opóźniła, więc łóżeczka dzieci przez rok będą upchnięte w naszej sypialni i salonie, uczę się "chustowania", bo chyba bez chusty sobie z dwójką maluchów nie poradzę. Ale summa summarum i tak się cieszę.

Gość gość
Wydaje mi się, że częściej planowane jest trzecie dziecko, gdy się ma dwójkę tej samej płci. Przy "parce" jakoś nikt ze znajomych nie planował trzeciego, a rodziców np. 2 chłopaków osobiście znam 3 pary, które zaplanowały trzecie.

Gość gość
Planowałam. Mój synuś był bardzo praco i czaso chłonny ale wkoňcu się udało. Kocham go nad życie oraz dwójkę starszych v:-)

Gość gość
Udnośnie wypowiedzi powyżej...mam syna, córkę no i teraz synusia v:-)

Gość gość
Gosc 20 58 cos w tym jest,czesto zauwazam taka zaleznosc jak ktos ma na przyklad dwoch chlopcow to jest tak jakby nacisk ze strony otoczenia"to kiedy coreczka?"