Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można dać psu surową wieprzowinę?

Polecane posty

Gość gość

witajcie,mam od niedawna psiaka,miałam robić na obiad mięso duszone ,kawałek mięsa od szynki wieprzowej,jednak nie dałam rady bo jestem chora i brak mi sił ,nie chce żeby mieso się zmarnowało,moge dać psu ? Pytam bo wszedzie mówią o drobiu wołowinie,cielęcinie ,a co z wieprzowiną?

Gość gość
nie daj mu surowej,podsmaz troszke i mu wtedy daj. a mozesz zamrozic?

Gość gość
nie mogę zamrozić bo rozmroziłam,kurde piszą w necie ze nie wolno,szkoda bo kawał dobrego miesa się zepsuje

Gość gość
wrzuc do wody bez przypraw i ugotuj

Gość gość
ugotuj to mięso

Gość gość
to chuda wieprz,tłuszczyk obkroje i ugotuje razem z udkami,dodam ryzu ,marchewki i będzie miał na kolacje taki mix.

nie podsmaż tylko ugotuj smażeninę to zniesie ludzka wątroba, nie psia, tłumoku powyżej ugotuj, pokroj, wymieszaj z ryżem/kaszą/kluskami i daj psu w porcjach, część gotowego możesz zamrozić na pojutrze np.

Gość gość
prosze was nie robcie z psow bożkow. mialam dwa rasowe domowe psy zeby nie bylo. jadly miesko gotowane bez kosci....rosolki....kielbaski i co???? na weterynarza wydawalam wiecej niz na siebie. teraz mam psa podworkowego...przy budzie ns lancuchu. jak go spuszczam to i tak wraca sam do budy. je wszystko totalnie wszystko i co??? i jest najzdrowszym psem jakiegokolwiek widzialam. domowe psy to niezly biznes dla weterynarzy i producentow psich karm. nie spaczajcie zwierzat....to tak jakby dziecko od malego karmic tylko guma do zucia....