Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenecjana

Czy wysokie dziewczyny są mniej atrakcyjne?

Polecane posty

sama mam 172 cm wzrostu i źle się z tym czuję. Czy wy tez uwazacie ze wyzsze dziewczyny są mało atrakcyjne? Do mezczyzn

Gość gość
ja mam 180 cm, zona ma 170 i cale zycie takiej szukalem , nizszych ludzi my zona nazywamy krasnoludkami ktorzy plodza kolejne krasnoludki , zalosne jak niska kobieta zaklada mega szpilki zeby sie podwyzszyc o pare cm masz idealny wzrost , pamietaj kompleksy maja krasnoludki

czyli nie przekreśliłbyś mnie przez wzrost, na miejscu jakiegoś chłopaka. Uważam się za ładną, seksowną. No właśnie... ale przez wzrost te zalety się gubią, a ja staję się nie pewna siebie i ciągle mam przeczucie ze jestem gorsza! ;(

Gość gość
zwariowałaś, ja mam 174 i nie narzekam na brak powodzenia, ci którzy ci dokuczają sami mają kompleksy.

Gość gość
nie przekreslilbym , zamiast tego wybralbym ciebie, mam juz dzieci i oboje szybko rosną , sa wyzsi od rowiesnikow i nie wyobrazam sobie miec nizszego o 10cm syna ode mnie nie dopuszczam nawet takiej mozliwosci ty jestes perłką, pamietaj o tym

ja wlasnie sie boje ze bd miala wysokie dzieci i bd miec takie same kompleksy jak ja, a tego bym nie przezyla! ;( P.s nikt mnie z powodu wzrostu nie obrazil, wszyscy mi zazdroszczą i podoba się im moj wzrost.Wszystkim oprócz mnie

Gość prawictwo pospolite 137
naprawdę musisz zakładać takie tematy ? Po co to robisz ? Dlaczego miałyby być mniej atrakcyjne ? Skąd ten pomysł ?

Po to zeby sie pocieszyc.. nie wiem.. zeby poznac opinie innych.... zeby sobie poprawic nastroj

Gość gość
zeby zakonczyc ten temat to napisze ze top modelki musza miec minimum 170 reszta sie nie kwalifikuje top modelki to piekne kobiety

Gość prawictwo pospolite 137
normalny facet nie zwraca uwagi na to czy masz tyle wzrostu czy tyle myslisz , że to ma jakiś wpływ ?

Gość PechowaBaba
172? Żartujesz sobie? Jam mam 180cm... I do tego kocham obcasy. Ale jak tylko je założę, to odprowadzają mnie zdziwione spojrzenia. I te miny "Rany, co za żyrafa!"

Gość gość
facet nie zwraca uwagi na wzrost? chyba tylko w twoim nierealnym swiecie mialem rozne wzrostem ale najladniej nago wygladaja te najwyzsze, niska kobieta nie bedzie nigdy miec tak smuklych ud jak wysoka bo kosci sa inaczej uksztaltowane rozmawiamy o wrzoscie czyli fizycznosci i te uda , idzmy dalej jak zobaczylem tylek mojej zony od tylu na czworakach to pomyslalem , to jest to , koniec szukania