andrzej612 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Witam, dzisiaj prawie doszło do stosunku z mojom kobietą. Założyłem prezerwatywę, której jednak ona dotykała ręką, którą wcześniej mnie masturbowała (do wytrysku nie doszło, ale mogło uwolnić się trochę preejakulatu. Miałem członka w pobliżu jej sromu, dotykałem jej nim, aczkolwiek nie byłem w środku. Zabawiałem się z nią potem oralnie i rękoma, wcześniej jednak wypłukałem usta i ręce, dokładnie, ale bez mydła. Zastanawia mnie czy preejakulat mógł z jej rąk dostać się na prezerwatywę i później na wlot waginy, albo jakoś z prezerwatywy na moją rękę (trzymałem ją sporo czasu) i mógł zostać wprowadzony do środka (palców w środku nie miałem). Przed zabawami oralnymi zdjąłem prezerwatywę i ponownie umyłem ręce (wspomagam sie nimi) Akurat dzisiaj trwały dni płodne, a preejakulat w tym wypadku mógł zawierać plemniki. Przed sytuacją w której dotykałem ją członkiem w prezerwatywie, po tym jak ona go dotknęła, wytarłem swoją ręką nałożoną prezerwatywę za pomocą chusteczki. Dziecka wolelibyśmy uniknąć, mamy studia i sporo zajęć, a także mało pieniędzy. Chciałbym poznać waszą opinię co do planu wzięcia tabletki, zanim upłynie doba. I jakie tabletki można zdobyć bez recepty, do około 130zł, jakie najbardziej polecacie w zaistniałej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2015 nie, bo może działać poronnie, sex najlepiej po Ślubie, nauczyć się kiedy dni płodne i nie, dobrze Ci radzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andrzej612 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Mamy zamiar już omijać te dni płodne, ale teraz interesuje mnie tylko to czy w opisanej sytuacji możliwe jest zajście w ciąże. Poza dniami płodnymi bym się nie przejął, ale w dzień owulacji warto zapobiegać jak się da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2015 Nie warto! Wiesz ile to radochy z takim bobasem! :D Nawet nieplanowanym. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach