Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam dzieci szkolnych, ok I klasa

Polecane posty

Gość gość

czy Wasze dzieci mają w szkole wf? chodzi mi o taki normalny, prawdziwy wf, w sali gimnastycznej, z przebieraniem się w strój sportowy. Moja córka w planie lekcji ma ale w rzeczywistości go nie ma, idą wtedy zwykle na spacer czy plac zabaw szkolny.

Gość gość
Tu u mnie w USA kobiety czesto decyduja sie na zycie bez dziecka i maja duzo szczesliwesze i bardziej spelnione zycie i maja kariere i hobby i wolnosc i podroze… 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Moje dziecko, w zerowce, 2 razy w tygodniu ma wf, na sali gimnastycznej. Dodatkowo raz w tygodniu idą albo na pobliski plac zabaw, a jak nie ma pogody to mają wewnętrzny plac zabaw.

Gość mamaAgniecha
tak, mam córke w I klasie i mają W-F w strojach sportowych na sali lub boisku, w zależności od pogody

Gość gość
Tak ma strój przebierają się i lekcja jest na sali gimnastycznej dwa razy w tygodniu czasem częściej nawet

Gość gość
Mój syn też ma normalny w-f. Przebierają się i w zależności od pogody albo sala albo boisko

Gość gość
a czy ten wf maja z panią która ich uczy edukacji czy z osobnym nauczycielem od wf?

Gość gość
Moja corka ma 2 razy w tygodniu z tym, ze jedne zajecia sa w ramach basenu, corkaa ma zwolnienie, wiec nie chodzi. Druga godzina w-fu odbywa sie na holu, dzieci sie przebieraja w sroje. Dodatkowo zapisalam corke na dodatkowe zajecia sportowe. Wszystkie zaje cia z w-fu dzieciaki maja z wychowawczynia-jest ona po AWf-ie.

Gość gość
Z nauczycielem wfu

Gość gość
2 razy w tyg. mają wf -przebierają się.

Gość gość
Moje dziecko w zerówce ma normalny w-f z nauczycielem wychowania fizycznego. Ja pracuję w klasach 1-3 i dzieci mają w-f ze mną. Do osoby, która pisze, że dzieciaki w zerówce wychodzą na spacer raz w tygodniu- to za mało. W podstawie dzieci mają zagwarantowany codzienny spacer. Wasza nauczycielka idzie na łatwiznę.

Gość gość
u nas nie ma w-f, tzn w planie jest ale dzieci się nie przebierają, idą na spacer zwykle.