Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroscicie innym wycieczek zagranicznych?

Polecane posty

Gość gość

Jak slyszycie i widzicie,ze co roku ktos jezdzi po roznych fajnych krajach w celach wypoczynkowych itp.?

Gość gość
w Korei Północnej jest zayebiście

Gość gość
Ja zazdroszcze :P

Gość gość
nie zazdroszczę, bo też jeżdzę ;p

Gość gość
Tych poza europe tak

Gość gość
Nie zazdroszcze bo nie ma czego,zreszta rzadko sie tym interesuje. Zazdroscic cos komus jest glupie i urąga godnosci jak kablowanie. Taka jest ma opinia

Gość gość
Ja zazdroszcze wycieczek np. na Bali,Kube, do Meksyku - takich lepszych,drozszych

Gość prawictwo pospolite 137
nie zazdroszcze , bo nie ma czego .. Mam życie jakie sobie wymarzyłem

Gość psychoolloggg
Zazdrosc jest powszechnym i ludzkim uczuciem a kto mowi,ze niczego nikomu nie zazdrosci bo zazdrosc jest glupia to klamie

Gość gość
A ja generalnie tylko po europie podróżuje. Nie znoszę upałów powyżej 36 stopni, brudasów i muzinów.

Gość gość
To slaby z Ciebie psycholog:-P Nigdy niczego nikomu nie zazdroscilem i nie zazdroszcze,nie znam tego uczucia. Jedyna zazdrosc jaką znam to o kobiete. Ludzie sa rozni

Gość gość
Ludziom, ktorzy mowia ze nie zadroszcza nikomu niczego nie wierze. Jedni zazdroszcza domu, dobrej pracy, samochodu czy wyjazdow. Zalezy do czego kto dazy.

Gość gość
Zreszta po co sie interesowac gdzie kto byl,co kto kupil? Mnie z reguly to nie obchodzi,nie jestem wscibski jak polacy

Gość gość
Ty wierzyc nie musisz,wazne co ja wiem:-D

Gość gość
Pomysl jakie to w ogole plytkie zazdroscic czegos np samochodu. A co mi ta zazdrosc da? Moze szybciej sam taki nabede?:-D. Nic mi nie da a nie lubie robic rzeczy bezproduktywnych. To tak jak Ci co sie stresują a potem nawet i umierają. A dlaczego? bo są durniami stres ich zjada bo stresuja sie czyms na co nie mają wplywu:-D

Gość gość
Wiadomo z Wami dyskutowac sie nie da, potraficie tylko bezmyslne teksty rzucac a argument to nawet nie wiecie co to:-D

Gość gość
Ja tylko zazdroszczę ludziom w szczęśliwych związkach. Tacy wyjdą na zwykły spacer i mają więcej szczęścia w pół godziny niż miesiąc na Karaibach. Lub na jakiejś zabitej dechami wsi w Afryce. Znaleźć miłość, odkryć to jest podróż życia której nic na świecie nie zastąpi. Tego nie kupisz, kupić bilet nic prostszego. Wyjazd z ukochanym, tak zazdroszczę, ale tego że oni razem. Nie, że do Australii. Bo bez tego czeka cię tylko deprecha po powrocie. Najbardziej zazdroszczę siedzenia razem pod kocem z ukochanym, rozmowy itd. Nie ważne gdzie, ale z kim, tego zazdroszczę. Dałabym za to i ze 200 tyś, gdyby to można było kupić, ale to i tak za mało :(

Gość gość
Zazdroscimy tego czego nie mamy, nie posiadamy... zazdrosc tyczy sie wszystkiego... mozna zazdroscic pieknyego dom, samochodu, wycieczek, pieniedzy, meza, urody kolezance ... mnostwo tego jest... a kto nie chce sie przyznac,ze komukolwiek czegokolwiek zazdrosci to klamie... no tak ale jak sie przyznac do zazdrosci malej czy duzej... przeciez zazdrosc to brzydkie uczucie... lepiej udawac,ze niczego kompletnie sie nie zazdrosci badz NIGDY sie nie zazdroscilo...nie mowie o zazdrosci negatywnej czyli zawisci. mowie o normalnych uczuciach KAZDEGO CZLOWIEKA...

Gość gość
Nie ma co z wami dyskutowac wy wiecie lepiej Kafedauny:-D

Gość gość
zazdrosc nie jest wcale takim brzydkim uczuciem bo moze tez byc motywujaca

Gość gość
Tak, ale tylko tym którzy jadą tam z pasja i cos przezywają , np Beata Pawlikowska czy Martyna Wojciechowska , tym co jadą i lezą w 5 gwiazdkowym hotelu współczuje.

Gość gość
ja tez wole jezdzic i zwiedzac,poznawac culture,religie,sztuke,kuchnie danego kraju niz tylko jechac zeby lezec plackiem na plazy Wtedy czlowiek jest w stanie wiecej przezyc wewnetrznie

Gość gość
Ja im nie zazdroszczę, obydwie mają skopane życie uczuciowe. Nie oglądam ich programów bo im współczuję jak daleko trzeba uciekać I szukać wiatru w polu.

zagranicznych nie zazdroszcze, za to zazdroszcze tym , ktorzy zwiedzili calusienka Polske ;) 20 lat w pl mieszkalam i nawet polowy kraju nie znam :) tyle pieknych miejsc mamy ehh ;)

Gość gość
Ja byłem w Polsce prawie wszędzie, ale jeszcze mam wielki niedosyt. Wielki więc nigdzie się poza nie chcę wybierać. Polska jest cudowna i mówi się tu po mojemu :)

Gość gość
Co złego jest w tym ze ludzie sa ciekawi świata ?