Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 18 lat i przez to, że jestem dziewicą czuję się gorsza

Polecane posty

Gość gość

Miałam chłopaków, chodzę na randki, jestem ładna, uczę się w dobrej szkole, chodzę na imprezy. Tak wyszło, że jestem dziewicą. Trochę się tego wstydzę..

Gość gość
cóż za tragedia, antyczna prawie. Rozdziewicz sie sama wibratorem, nikt nie pozna, a psychika uratowana

Gość gość
jesteś tylko analną dziewicą czy pipkową też?

Gość gość
Utrata dziewictwa polega na kontakcie z mężczyzną to bardziej stan psychiczny, nie chodzi o fizyczne przebicie tej błonki bez znaczenia.

Gość gość
to bardziej stan psychiczny, nie chodzi o fizyczne przebicie tej błonki bez znaczenia. zapytaj kafeteryjnych prawików, nie liczy się jakaś tam psychika tylko to zeby błona była, bo to dowód. A dziewczyna głupia i tyle

Gość gość
dlaczego głupia?

Gość gość
To sie ciesz. Teraz takich jak Ty ze swieca szukac. Ja jak stracilam dziewictwo mialam 18 lat i 4 msc:-) Z moim mezem.

Gość gość
dlaczego głupia? dlatego, że osoba w tym wieku nie buduje swojego poczucia wartości na tym czy ktos juz jej wsadził tym bardziej, zę jakieś powodzenie ma, , skoro nie dała sie zaliczyć, to widocznie nie chciała. Jakby chiała to juz pół szkoły by ja miało. więc niech nie marudzi tylko szuka takiego przed którym będzie gotowa rozłozyc nogi i minie jej ten dyskomfort psychiczny ze jeszcze nie

Gość gość
zaproponuj jakiemuś koledze seks

Gość gość
skoro to ci tak przeszkadza,bo inne juz bolca mialy,to daj ogloszenie,chetni sie znajda?co za durna dziewucha:-O