Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

który to tydzien?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem pierwszy raz w ciązy.Z moich wyliczen wychodzi ze jestem w 5 tygodniu ciazy(licze tygodnie od daty ostatniej miesiączki). Ale w każdym kalkulatorze ciąży w internecie wychodzi ze to 6 tc. Miesiączkę miałam 15 marca przy cyklu 28dni. Proszę dziewczyny doświadczone o to by obliczyły który to wg nich tydzien. Ginekolog kazal zapisac sie pod koniec kwietnia takze nie wiem.

Gość gość
bardzo bardzo bardzo prosze o pomoc

Gość gość
5 skończony, czyli jesteś w 6 tc

Gość gość
Tak to 6 tydzień. 5 tygodni i jeden dzień czyli 6 tydzień

Gość gość
ojeju! <3 juz 6!:) nie wiem czy jest to powód do obaw ale nie mam objawów! oprócz tego ze czasaaaaaami pobolewa podbrzusze i pobolewają piersi. Żadnych mdłosci,zachcianek,zwiekszonego lub zmniejszonego apetytu,zmęczenia,żadnego sluzu,naprawdę czuje się normalnie.Może troszę jak na kilka dni przed miesiączką,bo polewa( rzadko) podbrzusze i bolą trochę piesi. Nic więcej.

Gość gość
Na dolegliwosci jeszcze będzie czas, nie każda ciąża wygląda tak samo. ja też nie miałam żadnych mdłości

Gość gość
do 7 tc nie miałam żadnych objawów, potem pojawiły się całodobowe mdłości, a od 12 tyg wymioty, przez co faktycznie niewiele jadłam, co do zachcianek- w moim przypadku to jakiś mit, bo nie miałam praktycznie żadnych, każda ciąża jest inna, więc nie sugeruj się tym, że coś powinno być, a Ty tego nie masz

Gość gość
dziękuję dziewczęta:)