Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysza123a

Praca licencjacka Pedagogika (pomoc)

Polecane posty

Gość mysza123a

Witajcie, Czy jest tu jakaś dobra dusza która pisze prace licencjackie z tej tematyki? Potrzebuje kogoś, do kogo mogłabym się zwrócić z pytaniami i problemami zwiąanymi z pisaniem takiej pracy :) Mój temat:" Rola spontanicznej aktywności plastycznej u dzieci w wieku przedszkolnym" Aktualnie jestem na etapie tworzenia pytań do wywiadu z dziećmi. Od promotora dostałam potwierdzenie jak mają wyglądać problemy szczegółowe i jako ich podrozdziały mam omawiać odpowiedzi na pytania,które teraz właśnię tworzę. Może wypisze to co już mam: Problemy szczegółowe: 1.Jakie są preferencje dzieci w wieku przedszkolnym, dotyczące materiałó do aktywności plastycznej? i jako pierwszy podrozdziały wymyśliłam: a)Czym najbardziej lubisz rysować? (mazaki,kredki,farby,kredki świecowe itp) b) Z czego najbardziej lubisz lepić różne kształty? (plastelina,modelina,masa solna,ciastolina) c) Czym najchetniej robisz wyklejankę? (kolorowy papier,gazety,wata,włuczka) 2. Jakie są preferencję dzieci w wieku przedszkolnym dotyczące tematów do aktywności plastycznej? a) Co najchętniej rysujesz/malujesz/wycinasz? b) Czy zawsze tworzysz to samo np.samochody, czy za każdym razem coś innego? 3.Jakie są preferencję dzieci w wieku przedszkolnym dotyczące technik do aktywności plastycznej? a)Co najchetniej lubisz robić? (malować,rysować,wyklejać,czy wycinać) 4.Kto najcześciej inspiruje dzieci w wieku przedszkolnym do spontanicznej aktywności plastycznej? a)Z kim najchętniej rysujesz.malujesz? b) Lubisz sam wymyśleć to co będziesz robił/a czy wolisz gdy ktoś powie ci np"narysuj mi kotka?" c)Czy chętnie rysujesz dla kogoś, czy bardziej dla swojej przyjemności? 5.Jaki emocje wyrażają dzieci w wieku przedszkolnym, podczas spontanicznej aktywności plastycznej? a) Jak się czujesz gdy siadasz i zaczynasz tworzyć rysunek lub gdy wycinasz coś nowego? Generalnie pytań ma być ok 10-15 i na ich podstawie będę omawiać. Nie wiem czy dobrze myślę, mam wątpliwości czy te pytania będą tłumaczyć rolę spontanicznej aktywności, dlatego potrzebuję kogoś kto mnie jakoś nakieruję <3

Gość gość
do autorki tematu: kotku, ja bardzo lubię studentki bo są w łóżku bardzo miłe dla klientów:)

Gość gość
yhym dzieki za pomoc na pewno przyda mi się ta informacja, przy wywiadze z dziećmi 6 letnimi :)

Gość gość
A może dobrym pomysłem byłoby zgłoszenie się do firmy typu http://edukacja-ty.pl/ ? Miałam spore problemy z moją pracą i trzeba było ciągle nanosić nowe poprawki, ale poradzili sobie z tym bez problemu i w ustalonym terminie.