Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jejmąż

Codzienny zrzut spermy. Tylko dla facetów

Polecane posty

Gość gośćona a
totalny brak kultury

Gość gość
ja uwielbiam jak żona mi do ucha szepce - duży czarny k***s!!! ona wie, że ja chcę takiego zobaczyć w jej szprace i dla tego tak to na mnie działa:) i po wszystkim całuje mnie w czółko i mówi - ateraz idź spać kochanie, bo jutro do pracy nie staniesz:)

Gość gość
a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? Z kilometra wyczuję zapach twojej cipy yeah bitch madafuck Jesteś Hitlerem XXI wieku To jest łapa brodaczy dziwko pokaz cipę Wkręć żarówke cipą

Gość gość007
Ja tu mam kilku znajomych których poznałem właśnie na kafe i wymieniam się z nimi zdjęciami z naszych igraszek, każdy zachowuje je dla siebie. Wymieniamy się tak już długi. Podnieca mnie myśl ze ktoś ogląda te zdjęcia. Może to się komuś nie spodoba ale mnie to nie obchodzi. Fajnie jest popatrzeć jak inni to robią.

Gość gość
Ja też z kumplem wymieniamy się zdjęciami swoich kobiet one nic nie wiedzą ale nie musza. Po prostu nas to kręci i już.

Gość gość
Moja jak nie ma ochoty na pieprzenie, to od razu robi mi dobrze ręką i ustami.To znak, że nie chce seksu i tak mnie zadowala. Jak ma ochotę na pieprzenie, to przytula się, tarmosi mi kłaki na klacie i zachęca sprośnymi tekstami.