Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOJE SIE BARDZO

Polecane posty

Gość gość

Bardzo poważnie pytam bo zależy mi na odpowiedzi... Jestem dziewicą ale, spokojnie nie mam 15-16 lat... Chodzi o to ,ze kąpałam się z chłopakiem wiadomo woda gorąco/ciepła z zelem pod prysznic, ponioslo nas bez zabezpieczenia, ale to zaledwie 3 do 4 razy we mnie wszedł nie było wytrysku to było takie delikatne, uwazam, że błony tez nie przebiło.. jest ode mnie starszy i uprzedza mnie jesli coś sie bedzie dzialo wczesniej, nie wiem no normalne, że mam obawy to są początki Jak myślicie? Moze dla niektorych prosta sprawa i odpowiedź ale chciałabym mieć jakieś potwierdzenie, bo naprawde, boje się. Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM ( nie licze nigdy dni cyklu strasznie o to nie dbam :/ miesiączke dostałam ehh chyba 9 kwietnia plus minus.... okropnie się boję

Gość gość
czego szansa na ciąże wynosi 0,000000000001%

Gość gość
skąd ta pewność? a preejakulat?

Gość gość
a doszło wogole do niego, bo po 3-4 *****ch to wątpie

Gość gość
MOzna powiedzieć, ze chwilke wczesniej poprostu dotykałam członka... stąd poprostu moje obawy to wszystko działo się w wodzie, ale mimo wszystko

Gość gość
chyba ze podniecil się mega mocne, ale to trwało jak na moje za krótko i za mało tego było, u normalnego chłopaka po takim czymś nie występuje nic więcej niż erekcja

Gość gość
do autorki a ssałaś go...?

Gość gość
Wczesniej wypił jedno piwo małe.. ale już tak ma, że poprostu jak wypije troche nawet to ciężko mu wgl dojsc.. ale własnie nie wiem jak z preejakulatem boje się poprostu dlatego pytam....

Gość gość
nie, nie ssałam... to była tylko ręka poprostu chwilke a potem jak mowie moze 3-4 razy, jesli by sie zblizał uprzedziłby mnie zawsze tak jak to robi podczas oralnego stosunku,

Gość gość
samo zapłodnienie preejakulartorem jest bardzo mało prawdopodobne, a tutaj nie wiesz czy nawet do preejakula doszło

Gość gość
nie chcesz mieć z nim dziecka...?

Gość gość
Jeju durnowate pytanie... ucze się to nie jest teraz czas ani pora, to prawda,że nie wiem czy do niego doszło... było to w wannie oczywiscie z wodą... dlatego nie mam pojęcia, mimo wszystko są obawy bo to był taki można to nazwać pierwszy raz, no nie wyszło zbyt mądrze, poprsotu chciałam sie dowiedziec czy moge byc w ciązy

Gość gość
nie możesz być, większe szanse są na to że wygrasz w lotto w następnej komulacji, mam nadzieje że moje wczesniejsze wypowiedzi uspokoiły Ciebie

Gość gość
1. jak mu ssałaś to nie czułaś że się spuszcza...? 2. najpierw się spuścił a potem ci włożył...?

Gość gość
Hmmmm no nie wiem już sama czy uspokoiły, jestem poprostu głupia inaczej się nie nazwe, nigdy nie pilnuje cyklu nie wiem czy wypadają mi dni płodne czy tez nie 9 kwietnia lub 10 dostałam miesiączkę, wiele czytałam o różnych przypadkach i nie wiem czy dzień w dzień ze zmartwieniem wytrzymam czekając do kolejnej miesiączki,

Gość gość
Ludzie skąd głupie pytania.... Po prostu nie jestem doswiadczona od czegośkazdy zaczynal w czasie oralnego stosunku zawsze poprostu juz tak ma wpisane, ze mówi uwazaj, ewentualnie jesli wczesniej zapyta gdzie kończymy no po prostu... Najpierw sie spuszcza potem włozy? POZWOLE SOBIE NIE SKOMENTOWAĆ, BARDZO NIEMĄDRE PYTANIE ZWŁASZCZA, ZE WYRAZNIE NAPISALAM W CZYM JEST PROBLEM I OPISALAM SYTUACJE

Gość gość
to jak ci włożył nie powiedział uważaj - zaraz wkładam...?

Gość gość
odpowiedzi prosiłabym zadawaćz godne z treścia pytania

Gość gość
Taki seks gdzie traci sie blone dziwicza z rozkosza i przyjemnoscia,a nie zwykle zaliczanie seksu :D

Gość gość
Dobrze, a więc mam wieksze powody do zmatwień?

Gość gość
Nie zrobił tego, na litość boską, pytam czy mam wieksze powody do zmartwien w związku z tym

Gość gość
nie bój się tylko napisz gdzie się spuścił...?

Gość gość
Tak to jest gdy dzieci biorą się za seks.

Gość gość
nie ma się co denerwować zastanów się spokojnie czy spuszcza ci się do buzi...?

Gość gość
Już mówię... WCALE SIĘ NIE SPUŚCIŁ, KĄPALIŚMY SIĘ PO PROSTU I KILKA RAZY DOTYKAŁAM JEGO CZŁONKA tak, aby nie było watpliwosci, po chwili poprostu delikatnie włożył członka do pochwy max 3-4 razy i go wyjął nie bylo tu znacznego powodu oprocz tego ze nie bylo zabezpieczenia dlatego, nie spuscił sie wgl, ale pytam własnie o preejakulat, o to czy w wodzie jednak mogło do czegos dojsc,

Gość gość
Nie jesli tego nie chce to tego nie robi dlatego zawsze uprzedza mnie jak chce, aby sie zakonczylo. Poza tym nie mowie tu o tej kwestii w ten dzien zostala przedstawiona sytuacja przeze mnie jaka miala miejsce i to o tą sytuacje w wannie mi chodzi, czy jest mozliwosc ze moglam zajsc

Gość gość
Prosze o sensowne wypowiedzi, to nie jest miła dla mnie sytuacja nie chce mydlenia, ale nie chce tez nieprzyjemnych komentarzy, naprawde potrzebuje opinii

Gość gość
Trzeba było myśleć i strachu by nie było.

Gość gość
Prosze o sensowne wypowiedzi, to nie jest miła dla mnie sytuacja nie chce mydlenia, ale nie chce tez nieprzyjemnych komentarzy, naprawde potrzebuje opinii....

Gość Kull_fon
Nagotuj jaj na twardo i idź do kina :D