Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam tylko jeden cel w życiu. Muszę udowodnić, że kobiety to ta płytka płeć.

Polecane posty

Gość gość

To kobiety bardziej lecą na wygląd, są powierzchowne i powierzchownie oceniają. Od najmłodszych lat rozwieszają sobie po pokojach plakaty z wokalistami kapel, aktorami i innymi gwiazdorami, których fankami są tylko dlatego, że są przystojni. To kobiety zakochują się od pierwszego wejrzenia. Facet to chce najwyżej roochać ładną lalę, którą widzi na ulicy, ale jak kobieta zobaczy przystojniaka, ładnie ubranego i poruszającego się to w sekundę się zakochuje po grób. No ja p*dolę. Miłość na podstawie takiej przesłanki. Całymi latami wypatrywanie kogoś przez okno, bo jest przystojny. O facetach mówi się, że wygląd jest dla nich ważniejszy tylko dlatego, że mają wyższe libido i bardzo chcą r*chać ładne samice, ale często facet równie dobrze wyroocha przeciętną, byle tylko coś było, a kobieta (nawet brzydka) się może w szkielet zamienić, ale będzie oczekiwała przystojniaka. Jedyna cecha, która stanowi o miłości, czaicie? O MIŁOŚĆI! Kobiety wybierają filmy do oglądania tylko pod kątem tego czy gra tam przystojny aktor, faceci pod kątem fabuły, akcji, czy gry aktorskiej, a nie wyglądu jakiejś tam gwiazdy w filmie. Facet czasem odmówi ładnej kobiecie seksu dla zasad i wartości( jestem na to żywym dowodem). Kobieta ZAWSZE ulegnie tępemu, bardzo przystojnemu bad boyowi i da mu d*py, chyba że ma zaburzenia psychiczne i lęki przed ciążą, ale dla zasad i wartości nigdy tego nie zrobi, bo wygląd PONAD WSZYSTKO. Nie wspominając już o materializmie kobiet. Naszą jedyną zbrodnią(facetów) jest to, że mamy wysokie libido i od razu zbieramy stereotypami po łbach, ale kobiety, które są płytkie i na wskroś materialistyczne są przez więcej jak połowę społeczeństwa postrzegane jako istoty uduchowione i anielskie, które muszą mieć faceta takiego, żeby tylko był ładniejszy od diabła. Bzdury! Niech to się wreszcie skończy.

Gość PSYCHOL PRZEGRYW
Ale tu nic nie trzeba udowadniać 🖐️

Gość gość
Gratuluję jakże AMBITNEGO celu :D urodziłeś się debilem i nim zdechniesz, nie dasz ludzkości żadnego pożytku oprocz jazgolenia zdesperowaną mordą

Gość gość
to jakim cudem ładne kobiety są z nieładnymi? NO JAKIM?

Gość gość
G****o udowodnisz frajerze :classic_cool:

Gość gość
zazwyczaj są płytkie ale żeby to był mój cel życia udowadniać coś?:-) wolę zająć się swoim życiem a nie ludzmi

Gość gość
Bo zależy mi na sprawiedliwości, żeby każda płeć była postrzegana tak jak na to zasługuje.

Gość gość
Zacznij zabijac kobiety to dopiero bedziesz mial radoche ze k***y j****e blagaja cie o zycie a tak to ponizaja innych maja sie za niewiadomo kogo p********e p***y pomachac im portfelem to sikaja po nogach to ich jedyny cel

Gość gość
a ja się zgadzam, że kobitki mają tych swoich Bieberów i srają z wrażenia na widok takiego, swojego Krzysia zostawiając w domu i szybko o nim zapominając w ramionach owego "Bieberka"

Gość gość
takie są prawa bycia kobietą, zabronisz?

Gość gość
nie zabronię, ale takie istoty nie będą uchodzić za uduchowione. Już ja o to zadbam.

Gość gość
Kobiety szukają najlepszej spermy a faceci byle dziury.

Gość gość
Dobrze powiedziane, sperma dziura, dziura sperma...Obalajmy mity!

Gość gość
Leczcie się zakompleksione męskie trolle!!!