Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia 25 lat

wieczory panieńskie

Polecane posty

Wieczór panieński w Antrakcie. Dużo naszych znajomych polecało nam ten klub,nie zawiedliśmy się.Rzeczywiście moim zdaniem jest to najlepszy klub w łodzi.Zorganizowałam tam w ostatni piątek,swojej przyjaciółce wieczór panieński.Pan który występował był nie dość,że bardzo przystojny to profesjonalista.Dzięki klubowi udało mi się wynegocjować naprawdę niska cenę w porównaniu do innych klubów.Wrażenie na mnie tez zrobiła profesjonalna ochrona.Nie dość,że przystojni panowie to jeszcze kulturalni,co jest rzadkością w łódzkich klubach.Łódż według mnie,nie odbiega już jakością od innych miast. Polecam.

Gość AsIa 25 Iat
Piwo bardzo tanie i dobre - Tyskie po 10 zł :)

Gość gość
Dla mnie wywalanie kasy na takie "typowe" wieczory panieńskie to porażka. Wynajmowanie chłopów tandeta. Chyba,że panna młoda dziewica i chłopa nie widziała to może taki instruktaz się przyda. Ja polecam nietypowe wieczory panieńskie. Z polotem, fantazją. Takie które pozostaną w pamięci na długie lata. Wyjątkowe.

Gość gość
Ja też tak uważam. Wieczory panieńskie w klubach, striptizer - oklepane. Z braku laku może być. Jak nie ma lepszej organizacji...Na dyskotekę można pójść zawsze. Z resztą wokół pełno obcych ludzi. Ja byłam na dwóch odlotowych wieczorach. Jeden odbył się w wynajętym autokarze z widokiem (takie jak w GB) - tylko najbliższe kobietki. Drugi - najpierw lot balonem a potem grill i kino w plenerze w ogrodzie jednej z uczestniczek. Przeżycia niezapomniane! Siostra była na wieczorze organizowanym w SPA. Może drogo ale zbierały kasę dużo wcześniej. I atrakcje dla wszystkich uczestniczek. W między czasie oczywiście dodatkowe atrakcje takie jak sesje zdjęciowe, alkogry;), wspominki, sprośne gry itp. SUPER sprawa. Poszukajcie - w każdym mieście są miejsca organizujące takie niezapomniane wieczory.

Gość Alexa2323
Ja miałam wieczór panieński w domu. Umówiłyśmy się z koleżankami, że nie będą na to wydawać mnóstwa pieniędzy. Pogadałyśmy trochę, były śmieszne gadżety, które moja przyjaciółką znalazła przeglądając ofertę, jaką ma hurtownia artykułów imprezowych http://www.superparty4you.pl/ i ogólnie było skromnie, ale bardzo miło. Dobre towarzystwo w tym przypadku to podstawa. Miejsce moim zdaniem jest mniej ważne.

Ostatnio byłam na wieczorze Panieńskim który rozpoczął się w centrum medycyny estetycznej Your Place w Warszawie. Bardzo fajny pomysł bo miałyśmy poczęstunek,moglyśmy się zrelaksować, był również pokaz sexy dance, sesja zdjęciowa, przejazd limuzyną do wybranego klubu. O tle fajne że przed samą imprezą można było nabrać sił korzystając z oferty salonu.