Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję pomocy, może mi ktoś odpowiedzieć?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo poważnie pytam bo zależy mi na odpowiedzi... Jestem dziewicą ale, spokojnie nie mam 15-16 lat... Chodzi o to ,ze kąpałam się z chłopakiem wiadomo woda gorąco/ciepła z zelem pod prysznic, ponioslo nas bez zabezpieczenia, ale to zaledwie 3 do 4 razy we mnie wszedł nie było wytrysku to było takie delikatne, uwazam, że błony tez nie przebiło.. jest ode mnie starszy i uprzedza mnie jesli coś sie bedzie dzialo wczesniej, nie wiem no normalne, że mam obawy to są początki Jak myślicie? Moze dla niektorych prosta sprawa i odpowiedź ale chciałabym mieć jakieś potwierdzenie, bo naprawde, boje się. Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM ( nie licze nigdy dni cyklu strasznie o to nie dbam :/ miesiączke dostałam ehh chyba 9 kwietnia plus minus.... okropnie się boję

Gość gość
Nie masz się czym przejmować. Daję Ci 100% gwarancji, że nie jesteś w ciąży. Tak, znam milion tekstów, że prejakulat może zapłodnić, ale to są wyjątkowe sytuacje, a być może wcale nie mają miejsca. Zresztą woda wypłukałaby wszystko. Do tego okres miałaś 11 dni temu, więc musiałabyś mieć 25 dniowe cykle, aby to mógł być Twój dzień. Bądź spokojna i się nie stresuj. Pozdrawiam :)

Gość gość
Wreszcie znalazł się ktoś, kto zamierzał odpowiedzieć na moje pytanie normalnie a nie coś typu " było pomyslec" bo to co było to juz nie wróci... Dziękuję bardzo, czyli mogę być pewna? To stres ponieważ nie mam doświadczenia, wierze, ze moge na takich forach czesto od kogos uzyskać jakies informacje, nawet jeeli wypadł mi 11 kwietnia..? Mam nieregularne miesiaczki mimo ze od ponad 4 lat, bardzo dziekuje za odpowiedź

Gość gość
Na taki prawdziwy pierwszy raz odpowiednie będa globulki z prezerwatywą? Wole sie zabezpieczyc i nigdy wiecej nawet do takiej małej sytuacji nie dopuszczac..

Gość gość
wchodząc w temat powiedziałam sobie w myślach: "mam nadzieję, że nie będzie o ciąży" F.U.C.K.!!!

Gość gość
Bardzo prosilabym o sensowne wypowiedzi...

Gość gość
mYSLE ze globulki i prezerwatywa beda dobrym rozwiazaniem na pierwszy raz i mysle ze oprocz tego przerywany tak chociaz na początek, zeby mi strach minal....powoli powoli ale do celu

Gość gość
coo tym myslicie?