Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ela1205

Czy ,moge wykluczyc ciaze? Prosze o pomoc

Polecane posty

Witam mam pewien problem. Przyjmuje tabletki antykoncepcyjne 28. 03 odbyłam nie pełny stosunek bardziej podchodzący pod petting niestety możliwe , że byl tam prejekulat. Tydzien po tym zdazeniu zaczelam miec czeste parcie na mocz przestraszyłam sie ponieważ wyczytałam , że jest to objaw Krwawienie dostałam w normalnym czasie podczas 7-dniowej przerwy bylo mocno obfite trwalo 3 dni chociaż przeważnie trwa 4 . Nadal sikałam wiec zrobilam pierwszy test zaraz po krwawieniu negatywny nastepnie 18 dni po stosnku kolejno 21 dni po stosunku z rana i dzis 24 dzien nie z porannego moczu rowniez negatywny .. Tyle , że moje samopoczucie jest strasznie zle , miewam napady goraca, ciagle chodze do ubikacji robialm badanie moczu i wykryto bakterie tyle , ze bez innych objawow typu bool czy pieczenie dlatego nie pokoi mnie to , dodam jeszcze ze czuje sie ciagle oslabiona .. Jestem straszna panikara i nie wiem , czy faktycznie testy by nie wykazaly po takim czasie ? Naczytalam sie za duzo glupo , ze nie ktorym nie wykazywaly a byly i teraz panikuje .. Myslicie , ze moge wykluczyc ciaze ? I odetchnac ? Pozdrawiam Serdecznie i prosze o wypowiedzi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować