Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ela1205

Czy moge wykluczyc ciaże? Prosze o pomoc :(

Polecane posty

Witam mam pewien problem. Przyjmuje tabletki antykoncepcyjne 28. 03 odbyłam nie pełny stosunek bardziej podchodzący pod petting niestety możliwe , że byl tam prejekulat. Tydzien po tym zdazeniu zaczelam miec czeste parcie na mocz przestraszyłam sie ponieważ wyczytałam , że jest to objaw Krwawienie dostałam w normalnym czasie podczas 7-dniowej przerwy bylo mocno obfite trwalo 3 dni chociaż przeważnie trwa 4 . Nadal sikałam wiec zrobilam pierwszy test zaraz po krwawieniu negatywny nastepnie 18 dni po stosnku kolejno 21 dni po stosunku z rana i dzis 24 dzien nie z porannego moczu rowniez negatywny .. Tyle , że moje samopoczucie jest strasznie zle , miewam napady goraca, ciagle chodze do ubikacji robialm badanie moczu i wykryto bakterie tyle , ze bez innych objawow typu bool czy pieczenie dlatego nie pokoi mnie to , dodam jeszcze ze czuje sie ciagle oslabiona .. Jestem straszna panikara i nie wiem , czy faktycznie testy by nie wykazaly po takim czasie ? Naczytalam sie za duzo glupo , ze nie ktorym nie wykazywaly a byly i teraz panikuje .. Myslicie , ze moge wykluczyc ciaze ? I odetchnac ? Pozdrawiam Serdecznie i prosze o wypowiedzi

Gość gość
Jebnij sie w leb dziecko i poczytaj trochr okres testy takk k / u / r/ w .a czworqczki urodzisz

Szczerze moze jak sie jebne bedzie lepiej :) racja ale naczytałam sie tylu dziwnych rzeczy i , że okres można mieć i test może nie wykazywać takie rzeczy mieszaja w glowie ;/

Gość gość
Hahah o ja j***e ale typeska hahah

Gość gość
Objawy ciąży takie jak parcie na pęcherz 3 tygodnie po stosunku. No nie wierzę po prostu. To ja chyba w dziwnej ciąży byłam i to dwa razy, bo parcie na pęcherz miałam dopiero w 5 czy 6 miesiącu jak macica była duża. Ale co ja tam wiem.

Gość gość
To ty moze seksu nie uprawiaj jak jeszcze do tego nie dojrzalas psychicznie.