Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat na luzie. Jakie inwestycje mieszkaniowe się Wam podobają?

Polecane posty

Gość gość

Czysto z ciekawosci chcialabym sie dowiedziec jakie inwestycje mieszkaniowe sie Wam podobaja, w jakich chcialybyscie mieszkac... Czy moze sa to ciasne, stare mieszkanka czy moze nowoczesne apartamentowce czy w koncu moze male domki z ogrodkami? Ciekawam bardzo, bo ja codziennie w drodze do pracy mija taka jedna i zastanawiam sie, czy tylko ja tak mam, ze ta inwestycja doprowadza mnie po prostu do szalu (ceny tamze niestety tez...)... ;D

Gość gość
Gdybym miała szukać mieszkania w bloku, szukałabym takiego, w którym jest duży salon otwarty na kuchnię i do tego nie mniej niż dwie sypialnie każda po 20 metrów lub więcej. Nie rozumiem ludzi, którzy kupują mieszkania z pokojami po 9 albo 12 metrów :o Zupełnie nie rozumiem młodych ludzi kupujących sobie mieszkanie składające sie z salony z kuchnią i jednej sypialni :o a jak będą mieć dziecko to co? Albo dzieciak nie ma pokoju, albo oni śpią w kuchni? :o

Gość gość
I nie mówię tutaj o młodych ludziach nie planujących jeszcze dzieci, ale o takich, którzy właśnie planują, albo już mają małe dziecko i kupują mieszkanie z jedną sypialnią :o

Gość gość
Prawdopodobnie ograniczają ich możliwości finansowe.

Gość gość
Idealne warunki do mieszkania jak dla mnie to nowe mieszkania, nowoczesne budynki, wysoki komfort. W pobliżu lasy, rzeka i jezioro. I najlepiej jeszcze ogrodek pod blokiem. Podoba mi się inwestycja pod gdanskiem, na spokojnej.

Gość gość
A co to za inwestycja konkretnie?

Gość gość
To jest Soszkowo, polozone pod Gdanskiem, w Straszynie.

Gość gość
Wyglada badzo fajnie. Nie orientujesz sie moze, czy sa jeszcze wolne mieszkania albo czy powstana kolejne etapy tej inwestycji?

Gość gość
Nie, nie mam pojecia niestety :( Ale mam glebka nadzieje, ze tak, bo sama z mila checia bym sie tam przeniosla. A Ty zawsze mozesz zadzwonic, sie zapytac i dac znac :)

Gość gość
No w sumie racja

Gość gość
I jak, dzwonilas moze przypadkiem?

Gość gość
Nie dzwonilam, ale weszlam na ich strone i tam zauwazylam, ze jest jeszcze troche mieszkan dostepnych

Gość gość
A podzielisz sie ta magiczna strona? Google mnie cos zawodzi dzis :(

Gość gość
No jasne – ich strona to soszkowo.pl

Gość gość
Ta inwestycja w Staszowie faktycznie wydaje sie byc bardzo fajna. Szkoda, ze ja z innego konca Polski...