Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claudia raja

tusz do rzęs

Polecane posty

Gość claudia raja

cześć kobietki, jaki tusz do rzęs polecacie? zależy mi na efekcie mega pogrubienia, macie już jakieś sprawdzone? ja wypowiem się na temat maskary maybelline rocket volume express - nie jestem z niej tak bardzo zadowolona, w ogóle.. używam tylko dlatego że wydałam pieniądze.. a kiedys kiedys w rossmanie kupiłam zwykły pogrubiajacy tusz za 10 zł nawet nie pamietam jakiej firmy, i był ekstra! tylko niestetty już go zdążyli "ulepszyć" i nie jest tak wspaniały jak pare lat temu.. licze na pomoc - na wasze sprawdzone pogrubiające tusze ;)

Gość gość
Art Couture Lash Volumizer Artdeco, Eyes to Kill Armani, Urban Decay Big Fatty Mascara i Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll YSL - to są na moich rzęsach najbardziej pogrubiające. Najbardziej lubię tę od Armaniego.

Gość bookworm
też poszukuję tuszu do rzęs, ale na razie wstrzymuję się z kupnem bo liczę na zostanie testerką jakiejś najnowszej maskary rimmela z wyciągiem z ogórka :D zawsze właśnie wyszukuję kosmetyki, nawet te do makijażu z jakimiś naturalnymi składnikami, może być ciekawa :) https://www.facebook.com/RimmelPolska/app_1570031793262873 tu jest ta akcja ;)