Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklanka lodu

doszłam do wniosku

Polecane posty

Gość szklanka lodu

Że przyjemność sexu nie jest sama w sobie lecz w tym wszystkim czego oczekujemy W tych emocjach które budujemy ładujemy przed samym aktem by w trakcie jego czerpać wszystko co najlepsze To moja myśl po nastu latach z doświadczeniem o samym sexie

Gość szklanka lodu
I właśnie myślę że w takim seksie jest więcej napięcia niż w samej fizycznosci W samej fizycznosci nie ma nic, bo to jest ochota i oczekiwanie a że nie zawsze spełnione to dlatego kafe cieszy się takim powodzeniem

Gość szklanka lodu
I witaj gospodarzu parę razy mieliśmy przyjemność rozmawiać

Same emocje to za mało. Tak samo jak dotyk bez emocji. BY było naprawdę wspaniale potrzebujemy dotyku i namiętności :)

Gość gość
Ja jestem emocjonalny, dlatego szukam Dominującej kobiety, która mnie przywłaszczy. Kręci mnie ta niepewność strachu zmieszana z silnym podnieceniem.

Gość szklanka lodu
Tak o seksie: ) Ale właśnie dziś stało się coś co sprawiło że sex sam w sobie jest jak glaskanie zdechlego kota niby miękki ale zero ciepła Ale wcześniej emocje podniecenie i wtedy akt dają cudowną sumę

Gość szklanka lodu
Sam akt seksu nie znaczy nic, własny dotyk czy masturbacja jest jak właśnie czysta fizycznosc mi chodzi o to co rodzi się w głowie bez tego wszystko blednie

Gość szklanka lodu
Jestem wolną osobą Sama wybieram z kim i kiedy Czasami emocjonalnie czasami duszą Bywało różnie ale i tak że ziemia drzala A dziś byłam z kimś kogo znam ponad pół roku w końcu jakoś tak wyszło że może jednak iiii Totalna klęska nie czułam nic zupełnie nic więcej mnie kręci zabawa z wibratorem Mega przystojny mega inteligentny subtelny dobrze zbudowany nie było klęski ale ja nie czułam nic

Gość szklanka lodu
Było mi bardziej przyjemnie kiedy piescilam się samą myślą i rozważania jakby to było niż to jak było Czułam jakbym stała z boku w tym wszystkim,a jestem osobą która krzyczy wyje i cala reszta,

Widocznie nie te feromony nie ten bit, flow... Ale inny będzie to miał! To nie to, że lepiej Ci gdy są same emocje (skoro wibro lepszy ;) ).

A może go wyidealizowałaś? I zwyczajnie Cię zawiódł bo nie spełnił oczekiwań. I tak bywa. Nie myśl o tym ;)

Gość szklanka lodu
Byłam w związku w którym gość mnie rozwalal samym poprawieniem kosmyka, cała reszta też niczego sobie a nawet do pozazdroszczenia A dzisiaj to jakaś klęska: ( czy tak będzie już zawsze? Na zawód prostytutki z takim podejściem to się nadam ale raczej nie wiek taki więc kariery nie zrobię Żart: )

Gość gość
Taka wrażliwa z ciebie dziewczyna. Ja miałem jedynie kiedyś taki cyber seks w świątyniach starożytnych. Wspaniały klimat i emocje, które działały najsilniej.

Gość krusowa
Chyba jestem już zmęczona... Czytam i niewiele rozumiem:O

Gość szklanka lodu
Lubiękiedy Może coś w tym jest Ale jestem wolną osobą i naiwność love jakoś mi obca Nie było źle, gra wstępna sprzęt wymiarowy itd ale dla mnie to był spacer bez akcji nic zero bym chciała wydusic z siebie jeszcze raz

Hehehe całkiem niezły ;) Żartujesz wiec jest dobrze. Jeszcze Cię taki trafi, że każdy jego gest będzie powodował powódź :D

Może właśnie dlatego, ze nie było tych emocji... Nie mam pojęcia ale myślę, że najlepiej mieć pełen pakiet. Tu wszytko jest ważne.

Gość szklanka lodu
Mię jestem zimna potrafię ogrzać i płonac oczywiście wszystko ze zdrowym podejściem A tu dziś ciacho wypatrzone rozmowy dlugi kontakt a ja właśnie szklanka lodu: ( zero podniety choć potrafię dac taką ilość płynów ze zawstydzilabym nie jednego amanta

Gość gość
Autorko musisz spróbować z dwoma na raz,jak jeden nie wydoli to drugi może.

Gość szklanka lodu
Dokładnie tak trudno i życie dalej Ale ja miałam na niego ochotę, takie napięcie flirt przez ponad pół roku słowa znaczne i.bardziej wyszukane a tu co do czego to..nie byłam zimną kłodą raczej czułam ze może za chwilę za moment coś się zmieni ale tu finisz a ja jak na łowieniu ryb smutno zimno cicho