Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić w takiej sytuacji?????

Polecane posty

Gość gość

Bylismy razem 2 lata. Ja go kocham i on mnie też. Żyć bez siebie nie możemy ale nie pasujemy do siebie, moi znajomi go nie lubią a jego znajomi nie lubia mnie. Z tego powodu ostatnio bardzo sie kłócilismy i on zaczął miec wahania. Kocha mnie ale mówi że ma kryzys ze musi sie zastanowic itp. Co mam zrobic w takiej sytuacji? Teoretycznie rozstalismy sie, ale kontaktujemy sie ze sobą. Ciężko nam jest całkowicie się wylaczyc bo bardzo sie kochamy. Czy powinnam definitywnie zerwać kontakt ???? Ogólnie to chciałabym z nim byc ale teraz gdy ma takie wątpliwości to zaczął sie inaczej zachowywac i nie chce z nim takim byc.

Gość gość
Czy powinnam całkowicie z nim zerwac kontakt??

Gość gość
no raczej, w koncu nie jestescie juz razem, chyba nie wierzysz w dobre relacje po rozstaniu bez szkody dla twojej psychiki

Gość gość
Co to znaczy teoretycznie sie rozstaliście? :D Nie ma czegoś takiego, nie jestescie już parą, po cholerę ten kontakt? Żeby Ci było jeszcze ciężej?? Czas ponieść konsekwencje swoich decyzji, wóz albo przewóz. Wygaś kontakt, najlepiej jednym cięciem.

Gość gość
Teoretycznie nie jestesmy razem bo mimo rozstania nadal sie kontaktujemy i rozwazamy powrot. Macie racje ze najlepiej zakonczyc kontakt calkowicie

Gość gość
Jeżeli się kochacie i chcecie być razem, to dlaczego zwyczajnie nie znajdziecie sobie wspólnych znajomych? Takich którzy będą was razem lubić. Partner jest ważniejszy niż koleżanki, to z nim chcesz założyć rodzinę i zestarzec się a nie z nimi.

Gość gość
Mamy kilkoro znajomych którzy nas oboje toleruja ale to nie o to chodzi. On ma wahania bo mu znajomi nagadali i ja tez. Z tym ze on mowi ze chce ze mna byc ale inaczej mnie traktuje, gorzej. Całkiem go olalam. Nie pisze do niego, nie dzwonie. W weekend mielismy sie spotkac ale chyba odwolam to spotkanie

Gość Abc

Nie patrz na znajomych i tak z czasem znajomość się urwie. Poza tym ludzie często z zazdrości dają wskazówki życiowe sami nie radząc sobie z niczym . Tacy zawsze najmądrzejsi. Wy musicie wiedzieć ci chcecie. Wy dla siebie jesteście nie znajomych