Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja siostra nazwała swoją córkę Nikola..

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra ma 26 lat i właśnie urodziła swoje pierwsze dziecko. Przez całą ciążę nie chciała nam powiedzieć, jak da swojej córce na imię, a teraz wyjechała z tym, że mała ma już w papierach to patologiczne imię. Mówi, że to jej decyzja i właśnie dlatego nie chciała nam powiedzieć- bo wiedziała jak z rodzicami zareagujemy. Jej to imię się bardzo podoba, mówi że mamy przestać dramatyzować, bo to już nie te lata, gdy Nikola wzbudzała sensację w społeczeństwie. Tak mi żal tej dziewczynki, moja mama oznajmiła że nie będzie w ogóle mojej siostry zapraszać, a do dziecka będzie się zwracać innym imieniem. Ja tez nie będę do małej mówić Nikolka przecież jak to brzmi :/

Gość gość
biedne dziecko :o nie mogła od razu wpisać w papierach Kurwa, albo Patola? Byłoby bardziej swojsko, a znaczenie i tak to samo...

Gość gość
Nikola to bardzo ładne imie moim zdaniem. Olac ciebie i innych ktorzy mysla inaczej p********i prostacy. P********e sie. Popelnijcie samobojstwo bo jestescie zalosni.

koncem lat 90 w małęj miejscowości urodziałą się dziewczynka , nazwano ją Sandra.. Pierwsze pół roku nawet zrdrobnic nie umieliśmy:D:D A Nikolii pełno, podobnie Oliwierów, Filipów i Julii.. Ja mam Tosie - to dopiero obciach:D:D

Gość gość
Nikola, ja pierdziele czemu nie Wanessa albo Dżesika ?

Gość gość
Twoja siostra ma rację. Aż dziwne, że w takiej patologicznej rodzinie jak twoja wyrosła tak normalna kobieta. Puknijcie sie z rodzicami w durne łby

Gość gość
Myślisz ze Antonin jest mało?? Bo jaka to "Tosia" przeciez zapisane jest ANTONINA Fest oryginalne... Jak oni chcą nazwać Nikola to niech nazywają/ich sprawa. Jeszcze sie taki nie narodził co wszystkim dogodził. Ty zachowujesz sie jakbyś była jakas ograniczona tylko do Kafe bo tutaj takie imiona kojarzą sie z patologia ale wszystkie ktore robią inaczej niz masy kafeteryjne sa tak nazywane. Twoja matka to juz ogolnie poleciała po bandzie..na miejscu matki tej dziewczynki bym z wami nie gadała WCALE Pochwal sie jakie Ty i Twoja matka macie piękne wyjątkowe imiona :D

Gość gość
Moja matka ma dobry gust, zarówno ja, jak i siostra nosimy ładne imiona, które nie są pretensjonalne- moja siostra to Agnieszka, a ja mam na imię Anna. Nie wiem po kim siostra odziedziczyła tak koszmarny gust, szkoda że musiała nim skrzywdzić dziecko.

Gość gość
k****, prowo po c***u, a te się na poważnie produkują. Oj baby, jakei wy durne jesteście :o

Gość gość
co jak co ale Nikola to ..... nie jest dobrze, krzywda na całe życie i to nie kwestia czy mi się podoba czy nie.

Gość gość
Nikola to oklepane imię juz przechodza emocje z nim zwiazane, twoja siostra ma racje, a wy przesadzacie i jestescie jak te ciemne owce ktore musza isc za tlumem

Gość gość
współczuje dziewczynce, ale nie imienia a dziadków i cioci. banda ciemniaków

Gość gość
Ładne imię, nie rozumiem rozpaczy