Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25latki jak się ubieracie na codzień?

Polecane posty

Gość gość

czy to juz czas na poważniejsze ubrania? bo ja jestem mamą rocznej córki a czuje , ze ubieram sie nadal jak nastolatka. Dzinsy , koszulki , jakies narzutki baleriny lub adidasy jak wy sie ubieracie?

Gość gość
Ja się ubieram może nie jak nastolatka, ale w rzeczy z sieciówek typu jeansy, t-shirty, topy itd. Nie ubiera się na codzień poważnie czy elegancko po co się postarzać, uważam, że jakbym zaczęła nosić żakieciki itd to bym zaczęła wyglądac poważniej, może nie można przeginać i ubierać sie w poszarpane jeansy jak nastolatka, ale też bez sensu sie postarzac

Gość gość
tu autorka :) mam tak samo jak Ty takze ciesze sie ze to jeszcze nie czas na powazne ubrania . Poszarpanych dzinsów tez nie nosze :D

Gość gość
np pewnie ,ze jeszcze nie czas :) zreszta nawet 40-latka moze sie ubierac prosto, moze założyć jeansy i zwykła bluzkę na codzien, a do pracy ubrać się prosto np czarne dopasowane spodnie, prosta bluzka i żakiet o jakims modnym kroju, a nie koniecznie żakiecik jak dla ciotki, spodniczka za kolanko itd , strasznie sie zle czuje w takich strojach. W tych wszystkich programach np Sablewskiej gdzie sa metamorfozy oni moim zdaniem postarzaja te kobiety strojem, mozna si ubrac elegancko, ale po cholere sie ubierac na ciotke klotkę

Gość gość
a w jakich sklepach najczesciej kupujecie ubrania?