Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gej moze chciec sie przespac z kobieta?

Polecane posty

Gość gość

Czy gej moze chciec sie przespac z kobieta?

Gość gość
nie jestem gejem, ale nie wykluczone, może chce spróbować, albo coś :) tylko nie łudź się, jeśli to gej, a ty zechcesz go "nawracać"... 🖐️

Gość gość
On przechodzi teraz trudne chwile, jest samotny i sie klei. Zawsze mi sie bardzo podobal, i bardzo go lubie.

Gość gość
Może jest bi.

Gość gość
Gej? nie sądzę,bo w jakim celu skoro go nie podniecasz seksualnie? za kasę czy co? Jeśli jest biseksualny to może chcieć :P

Gość gość
Mamy taka nietypowa relacje oparta na wspolnej fascynacji. Trudno to wytlumaczyc, poniewaz nigdy wczesniej tego nie przezylam.

Gość gość
Ale przecież on chyba nawet erekcji nie dostanie na twój widok... chociaz mogę się mylić :P

Gość gość
Eh, juz nie raz dostawal, ale to chyba nic nie znaczy, poniewaz to jednak dalej facet. Liczy sie psychika, dlatego sie zastanawiam.

Gość gość
To on na pewno jest gejem? Ja mam kumpla geja i dla niego kobiece ciało jest aseksualne, nawet stwierdził,że odrzuca go kobieca fizjonomia. Może on jednak jest biseksualny tylko jego kontakty z facetami były częstsze niż z kobietami?

Gość gość
może w dupkę będzie chciał? jako substytut na chcicę?? ;P

Gość gość
Zastanawiam sie po prostu, czy on naprawde moze chciec takiej bliskosci? Fizjologicznie lub psychicznie.

Gość gość
haha może podryw na geja :D?\ kobiety to ponoć kochają...takich czułych wrażliwych,żeby sobie go mogły nawrócić na dobrą ścieżkę :P:P

Gość gość
Jak wytlumaczyc to, ze czlowiek, ktory jest gejem chce caly czas bliskosci podczas ogladania filmu, wspolnych rozmow. Aby to glaskac po glowie, siedziec obok. Z przyjaciolkami nawet sie tak nie robi. Mozna w trudnej chwili kogos przytulic, ale nie takie ciagle klejenie sie.

Gość gośćszarik
Nie ma prawdziwych gejów,przecież lewatywa jest rodzaju żeńskiego! W naturze występują np. u delfinów,ale preferują ocieractwo... Wynaturzenie!Takie ja mam skojarzenie...

Gość gość
Napewno nie jest typowym facetem. Jest bardzo opiekunczy - nigdy czegos takiego nie widzialam u hetero. Ostatnio mialam kanalowe leczenie zeba, to siedzial przy mnie pol nocy.

Gość gośćszarik
Kanałowy wolontariusz?!

Gość gość
hahaha :-)

Gość gość
Tak napisalam. Jest to bardzo ciekawy, interesujacy czlowiek. Czasami nawet taki "kokietek." Fajnie nam sie spedza czas.

Gość gość
niektorzy spia

Gość gość
zapytaj go

Gość gość
A co z ta jego checia bliskosci?

Gość gość
Wlasnie dlaczego geje flirtuja z kobietami? Moja znajoma gej zaprosil na kolacje, ktora wygladala jak randka. Ona wtedy nie wiedzialam, ze on jest gejem. Ktoregos razu odwiedzala go, i ktos z jego otoczenia jej powiedziala, ze nie powinna marnowac czasu, poniewaz on jest gejem. Dlaczego oni to robia?

Gość gość
Nawet ma potrzebe przytulania sie podczas zasypiania. Sorry, ale ja taz z przyjaciolkami nie robie. Chyba, ze ktoras bylaby w jakies traumie, to wtedy tak posiedzialabym, ale nie tak z niczego.

Gość gość
Jakim przypadkiem? Ja kobiety nie zaprosilabym na kolacje ze swiecami. Moja znajoma byla zraniona tym faktem, ze chcial ja oszukiwac. Na szczescie dowiedziala sie na samym poczatku.

Gość gość
Moj znajomy nie zachowuje sie tak "czule" w stosonku do innych. Jest raczej oschly i zasadniczy. Mam wrazenie, ze przychodzi do mnie po emocje, ktorych nie moze dostac od mezczyzny.

Gość gość
Czy chcialby... raczej nie, ale roznie to bywa z ludzmi.

Gość gość
Czasami kobieta przypadkiem dowiaduje się,że jej mąż jest gejem.

Gość gość
Hmmm. Slyszalam o takich sytuacjach, ale mi chodzilo o czlowieka, ktory cale zycie jest swiadomy swojej orientacji, ale ostatnio z powodu kolejnego rozczarowania zwiazekiem strasznie sie klei do kobiety.

Gość gość
To czego w koncu chce?