Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo bolesne klucia w kroczu pomocy

Polecane posty

Gość gość

Jestem 37 tc i caly dzien mam okropne bolesne. Klucia w kroczu no jakby ktos mi tam igle wbijal az mnie wykreca z bolu do tego bola mnie od rana nogi mimo ze nie chodzilam za duzo czy to normalny objaw ciazy?

Gość gość
ja tak mam, tyle że ja jestem na początku ciązy, tez się martwie:-(

Gość gość
Poinformuj ginekologa, bo może ci się rozchodzić spojenie łonowe.

Gość gość
A czym to sie objawia

Gość gość
Ale okresl dokladnie w ktorym niejscu cie kluje. Ja jestem w 36 tygodniu i mam rozejscie spojenia lonowego.Ono objawia sie bolem kosci lonowej zwlaszcza przy robieniu wiekszych krokow,probie ukucniecia czy podnoszeniu jednej nigi do gory.Po za tym czesto zdarzaja mi sie potworne klocia wewnatrz pochwy a dokladnie szyjkie macicy.Jest to vhwilowy ale bardzo przenikliwy bol ale w to normalne bo dziecko napiera glowka na kanal rodny.

Gość gość
ja tak miałam ,nawet bolało jak się przekrecalam w nocy,ale ostatecznie nic nie bylo ;)

Gość gość
Normalny objaw

Gość gość
No hej mam te klucia tak jakby w pochwoe no nie wiem.jak to okreslic nie pomaga nic zmianapozuycji najczesciej przy chodzeniu boli alejak i leze to tez mnie lapie. Bol trwa chwile do kilku min max ale bardzo boli

Gość gość
to są wzdęcia ! ból przechodzi do krocza i jest nie do zniesienia. może masz zaparcia ?

Gość gość
Z tymi wzdeciami to pojechala....:-O Mozesz powiedziec o swoich odczuciach leakrzowi ale zapewniam cie ze na tym etapie ciazy to zupelnie normalne.Juz niedlugo do konca wiec damy rade:-)

Gość gość
Hahaha rozwalilas mnie wzdeciami .. zaskocze cie od tygodnia mam kilka razy stolce raz luzne raz normalne a co do wzdec to wiem jak wygladaja bo mialam.na poczatku ciazy .. szczerze przy tym kluciu to chyba bym wolala 2 dni czekac na bąka jak odczuwac klucia i zginac sie jak jakas nienormalna -:) przepraszam ale hormony ..hehe

Gość gość
Tez mam.podobnie

Gość gość
Tez tak mialam przez ostatni miesiac ciazy. W ogole nie moglam sie ruszac. Przy kazdej zmianie pozycji. Jakby mi pret goracy wbijano w podbrzusze. Gin twierdzila, ze to juz dziecko napiera glowka na spojenie lonowe, szyjka sie skraca. Najgorzej to bylo pare dni przed porodem. Po kontroli, gdy mialam sprawdzane rozwarcie (bylo juz na dwa centymetry), to myslalam, ze sie wykoncze z bolu... Porod i polog to bylo wytchnienie.

Gość gość
to się porządnie wysraj to ci ulży. na uj pytasz skoro wiesz skąd te kłucia ? idiotka

Gość gość
Tu autorka skoro sie pytam to nie wiem od czego mnie kluje chyba normalne