Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zjechałam dzisiaj starą babę za oblizywanie smoka

Polecane posty

Gość gość

no nie wytrzymałam, matka dziecka niech sobie oblizuje, jej dziecko, ale była stara baba, chyba niania, cała spocona, ciągle się wycierała, obleśna, no widać brudas i wzięła smoka dziecka, a potem pociągnęła z jego butli wodę, nosz kurwa nie wytrzymałam i tak ją zjebałam na placu. postraszyłam że powiem jego rodzicom, bo kojarzę wózek. i nie była to chyba jego babcia bo pytałam to ją zatkało.

Gość gość
Lecz sie,zjebusie !!!

Gość gość
bo ty walnięta jesteś zdrowo

Gość gość
a co chciałabyś żeby niania twojego dziecka wkładała do gęby smoczek twojego dziecka, no nie sądzę, aż tak wam to obojętne. obleśne jesteście. autorka ma rację, sama kiedyś zwróciłam uwagę koleżance.

Gość gość
Oczywiście zrobiłaś bardzo dobrze!! Rodzice byli by pewnie wdzięczni gdybyś naprawdę powiedziała o tym im ! Dla mnie to też ohydne, ludzie maja próchnice, popsute zęby, a niekiedy myją zęby od święta, zwłaszcza takie baby, mnoży się tam cholera wie co, i co dziecko ma to łykać?? Ohyda i uważam, że zrobiłaś bardzo dobrze!

Gość gość
dla mnie to obrzydliwe nawet jak matka dziecka tak robi, ja nigdy nie robie tak, choc moja mama strasznie sie dziwila nie rozumiejac co w tym zlego.

Gość gość
Też uważam że prawidłowo zareagowałaś! To ja nigdy synka smoczka nie wkładam do buzi nawet jak to przetrzymuje trzymam zębami za haczyk po 2 str zawsze mam w buteleczce wodę aby móc przepłukać gdy np wypluje na ziemię...

Gość gość
Ja widzialam jak dziewczyna pali papierosa a zaraz bierze do gęby smoczek dziecka i mu go daje to byl szok!!!!!!!