Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy i słońce, pomocy ;(

Polecane posty

Gość gość

jestem jasną blondynką, a jest coraz cieplej i przez słońce moje włosy robią się tak jasne że aż są praktycznie białe! Czy jest jakiś sposób aby słońce nie rozmywało mojego naturalnego koloru? (oprócz czapek) czy może jakiś szampon?

Gość Wioletta90
Co prawda nie miałam problemów z utrzymaniem swojego koloru, ale wypadające i zniszczone od słońca włosy ;/ Ja ze swoimi problemami uporałam się dobraniem odpowiedniej diety i uzupełnieniem jej o suplement. Wybrałam bio silice max, ma najwięcej skrzypu polnego, pokrzywę i cały zestaw witamin.. W efekcie moje włosy jak na początku były w słabej formie, tak teraz są nie do poznania! :)

Do włosów koniecznie używaj kosmetyki z filtrami.Zawierają one w sobie dodatkowo składniki nawilżające i odżywcze, kolagen morski, witaminy, olejki. Nie obawiaj się że włosy się przetłuszczą. Do ich pielęgnacji stworzone są specjalne mgiełki w sprayu. Taki kosmetyk powinnyśmy zawsze zabierać ze sobą na spacer i spryskiwać włosy co parę godzin. Zapewni nam ochronę naszego koloru włosów. Moja dziewczyna jest blądynką.