Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam komornika na mieszkaniu co robić??!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, jestem w totalnym dołku, mam już wszystkiego dość!! nie płacę kredytu na mieszkanie, i właśnie dostałam pismo, od komornika że się wpisał do księgi i czeka mnie egzekucja:((, nie wiem co robić, boje się że mi zabiorą mieszkanie, nie stać mnie na prawników, nie wiem nawet do kogo iść :(

Gość gość
Nie stać Cię na prawników, a na kredycik było stać?

Gość gość
łatwo się mówi jak jest komuś dobrze i ktoś pewnie go jeszcze poustawiał po znajomościach.

Gość gosiaaak77
idz do banku w którym masz kredyt moze sie jakos dogadasz z nimi. Jak miała problem z zadłuzeniem to mi w pko bp zmienili warunki i mi jest łatwiej, a kredyt im spłacam.

Gość gość
Hej, w Polsce komornik robi co mu sie podoba, ale nie musi tez tak byc. Najgorsze co mozesz teraz zrobic to schowac glowe w piasek. Musisz dogadac sie z dluznikami (bankiem) i wyjasnic swoja sytuacje. Dlaczego nie placisz rat? Stracilas prace, obnizyli c***ensje? Choroba w rodzinie? Mam nadzieje, ze masz powazny powod, bo jesli nie placisz, bo zle obliczylas wydatki i wyszlo, ze rata jest za duza to masz dwa wyjscia 1) znalezc lepiej platna praca albo 2) przemeczyc sie 3)mieszkanie pojdzie pod mlotek. Jesli jednak to chwilowka i masz na kolejne raty, to idz do banku i zwyczajnie wyjasnij im sytuacje, reaguj na wszystkie pisma i badz odpowiedzialna! Moze zmniejsza ci na pewien czas rate. Powodzenia!

Gość gość
Poza tym, jesli juz ci grozi egzekucja to znaczy, ze sprawa trwa od miesiecy. Dlaczego nie poszlas do banku i nie wyjasnilas sytuacji odrazu jak zabraklo ci na rate? Bankowi nie zalezy na tym, zeby mieszkanie poszlo pod mlotek, bo traca kase z odsetek.

Gość gość
gość dziś Co za bełkot jakiegoś przygłupa.

Gość gość
Z bankiem to jest taka rozmowa, że mówię że nie mam pieniędzy a oni mi tylko wyznaczają terminy do całkowitej spłaty, a skąd mam wziąść jak nie mam??!, dobrałam chiwlówek żębym mogła spłacać odestki od kredytów, i teraz jest jeszcze gorzej, strata pism, przychodzi, boję się odbierać pocztę :((

Gość gość
debile bez szkoły biorą kredyty nie rozumiejąc co podpisują a inni debile im doradzają; gość 16:49 może zanim zaczniesz bredzić to się doucz; rozróżniasz określenia dłużnik i wierzyciel? bo najwyraźniej ci się mylą :o

Gość gość
wypraszam sobie, tych debili!!!!! a ty jak jesteś taki mądry to powiedz co robić, byłeś kiedyś w takiej sytuacji że oceniasz innych????!!!!!!!!

Gość gość
Idź do posła, prawie w każdym biurze sa darmowe porady prawne, adresy biur sa na stronie sejmu

Gość gość
Wczoraj obdzwoniłam klika biur poselskich w moim mieście, wszędzie mnie zbyli :(, jak tylko powiem że mam długi i szukam pomocy, to każdy ode mnie ucieka:((((((((

Gość Home Rentier Legal Advisors
polecamy nasz darmowy ebook: jak wstrzymać egzekucją komorniczą, do pobrania na naszej stronie www.homerentier.net

Gość gość
Zgadzam się, może zmiana komornika pomoze ci jakos poradzic sobie z problemem. Ja ze swojej strony mogę polecic ci http://komorniksadowygdansk.com.pl/. Mi bardzo pomogl gdy mialam spore klopoty finansowe