Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę was o pomoc. Cień kreski pozytywnej i inne dolegliwości

Polecane posty

Gość gość

Myslalam ze test sie pomylił. Ale okres się spóźnia 5dni i robiłam więcej testów i na każdym to samo. Trzy testy i bardzo jasna slabo widoczna kreska. Do tego co jakiś czas lekki ból brzucha jak do okresu (nie wiem czy się niepokoić) ? Miala z was któraś tak? Staramy sie o dziecko ale ta blada krecha i brzuch. ... co myślicie

Gość gość
Brzuch może boleć nawet na samym początku ciazy, ale raczej ci zrobić test ciazowy ten w szpitalu bo z domowy bywać roznie. Jeżeli ból by się nasilal to zgłosić to lekarzowi:-)

Gość gość
Dzisiaj kolejny zrobiłam i także druga kreska bardzo słaba. Juz sama nie wiem :-P

Gość gość
idź na beta hcg

Gość gość
ja też miałam nie wyrazne kreski na zwykłym teście. Zrobiłam badanie z krwi i wyszło,że ciąża jest.Jeżeli to są same początki to nawet gin nie stwierdzi.Tak przynajmniej było w moim przypadku.

Gość gość
po jakim czasie odczytujez testy? bo jak po dłuższym niz 15 min od zrobienia to często pasek jest przesiakniety i kreski sa widoczne ,ale to nie oznacza ciązy

Gość gość
nie męcz się x testami bo szkoda twojego czasu i pieniedzy-idz do lekarza:) mi wyszedl negatywny poszlam na usg i była ciąża:) to ci da 100% pewnosci a testy są o kant tyłka potrzaskać