Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe piersi

Powiększanie piersi

Polecane posty

Gość małe piersi

Witam Mam 25 l i od 5l zastanawiam się nad powiększeniem piersi o 2 rozmiary, aktualnie noszę rozmiar 65C/70A, czuje się źle z nim,dlatego chciałabym się dowiedzieć od kobiety, które miały już taka operację: *gdzie i kto wam robił? *ile placilyscie? *jaki mialyscie rozmiar? Jaki teraz macie? *macie blizny bardzo widoczne i duże? *długo dochodzilyscie do zdrowia? *jesteście zadowolone z efektu?

Gość gość
Ja się bawię w kozieradke i koper włoski. podobno powiększają. Możesz zacznij od tego? Operacja to już ostateczność

Gość małe piersi
A jak to stosujesz i ile używasz?

Gość małe piersi
Proszę odpowiedzcie

ja sobie powiększyłam i nie żałuję. nie wierze w zioła czy nie wiadomo jakie specyfiki bo one najnormalniej nie działają:) a blizny owszem są ale nie są widoczne!

Gość WesołaJemioła
Ja powiększyłam sobie piersi za pomocą kwasu hialuronowego.

za pomocą kwasu haliuronowego? to jakiś nowy sposób czy co? pierwszy raz o tym słyszę i nie wydaje mi się to dobrym pomysłem...ale moze się nie znam ;)

Szilka.... ja też nie słyszałam... :) Ale kto wie. Ja miałam normalnie zabieg powiększania piersi i z efektu jestem bardzo bardzo zadowolona

mi się wydaje ze się spotkałam z tą metodą ale nawet tak myśląc o tym to i tak nie jest to metoda trwała tylko ten kwas hialuronowy schodzi po pewnym czasie....

Gość Sunsina
Na implanty nigdy bym się nie zdecydowała jedyna metoda na którą być może ktoś by mnie przekonał to powiększanie piersi własnym tłuszczem z tego co czytałam jest to najmniej inwazyjna metoda i najlepiej tolerowana przez organizm, ale no właśnie czy konieczny taki zabieg? Poczytaj sobie - http://www.kriocentrum.com/ oprócz tego poczytaj opinie negatywne i pozytywne o tym zabiegu, warto się dobrze zastanwoić.

Gość Mateusz kołbuc
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona