Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pipelnilam blad?!

Polecane posty

Gość gość

Dla meza bylam gotowa zrobic wszystko,poswiecilam sie od samego poczatku ,zrezygnowalam z 1 milosci,przyjaciol wlasnego zycia w wieku 16 lat.i tak jes do dzis a jestesmy ze soba ponad 11lat i 9 po slubie.mamy dwoje dzieci a w nagrode slysze CHCIALAS DZIECI TO SIE NIMI ZAJMUJ! ALBO CHCIALAS SLUBU TO NIE NARZEKAJ!moje zycie obejmuja te dwa teksty. robie wszystko nawet drobne prace remontowe w domu sama,w jednej chwili zrozumialam ze na wlasne zyczenie zrobila sobie wiezienie wlasnego zycia,a tylko dlatego ze chcialam miec rodzine i mezczyzne przy ktorym moge czuc sie bezpieczna.bo niemam ani brata ani ojca.jednego tylko w zyciu nie zaluje to moich dzieci!sa dla mnie tlenem i sila do codziennosci zmagan a juz nie raz mniala mysli samobujcze,powstrzymuje mnie fakt ze ja mialam tylko mame gdy ojciec byl tyranem.wiem ze kazdy jest kowalem wlasnego zycia ale chcialam miec odrobine szczescia a dzisiaj nie moge sie nawet wyplakac.poradzcie mi cos.

Gość gość
Jest jedno wyjście. Rozwód .

Gość gość
pipełniłaś!!!!!!!!! pipom!!!!!

Gość gość
Trafiłaś na dupka po prostu :( jesteś teraz między młotem a kowadłem i pewnie zależna od niego finansowo.

Gość gość
Porozmawiaj z nim i powiedz mu, że jeśli jest tak a nie inaczej to droga wolna!!! wierz mi, znajdziesz jeszcze kogoś kto Ciebie doceni mimo dwójki dzieci :)

Gość gość
Przepraszam za bledy w pisowni mam malutka klawiature,juz raz byl temat rozwodu dostal papiery obiecywal ze juz nigdy nie uronie jednej lzy przez niego,pomylilam sie kolejny raz msci sie za te papiery i raz nawet uslyszalam ze pozaluje tego ze zniszczylam mu zycie.a finansowo pracuje ale ciagle slysze ze nie poradze sobie a z mnieszkania to ja mam sie wyniesc z dziecmi bo to on na nie pracowal.a przeciez moje lata pracy w nim byly cenniejsze ma naprawde podly charakter a najbardziej boje sie ze psychicznie nie wytrzymam.

miałaś ojca tyrana? Wybrałaś podswiadomie jego kopie ;) I jesli nic nie zmienisz we własnym mysleniu ciągle bedziesz popełniac te same błedy. Skoro poświecanie się ci nic nie dało to moze zmien sposób funkcjonowania w rodzinie?:)

Gość gość
Codziennie staram sie walczyc jego frustracja,prubuje nie pozwalac sobie ale po tylu latach zna moje wszystkie slabosci i to wykorzystuje.nawet jak powie cos i widzi ze znie milkne tylko mowie co mysle to dowali cos takiego co idzie prosto w serce,kurcze a moje najgorsze slowo jakie urzylam to ham i tyran.nie umiem krzywdzic tych ktorych kocham.on to wie.po tylu latach jedyna rzecz ktora moze mi zarzucic to ze duzo pale wiec mnie obraza

Gość gość
Jestem ladna szczupla i faceci sie za mna obracaja a ja nawet boje sie zeby ktorys nie probowal mnie podrywac bo wiem ze bedzie problem ze to ja prowokuje,nawt gdy znajomi sie usmiechna gdy mowia czesc to juz mamod nigo dziwne aluzje

Gość gość
jak faceci się za tobą obracają to nie podglądaj! :P

Gość gość
He he dzieki za rade:-D

Gość gość
o rany, to masz to co ja:-O czyli psychola zazdrośnika, psa ogrodnika :-O

Gość gość
I jak sobie z tym radzisz:-D

Gość gość
stanowczo za bardzo gadatliwa jesteś i dlatego to on zna twoje słabe strony a ty o jego nic nie wiesz powiedz mu, że jest dobry w te klocki i aż dwa razy ci z nim dobrze było przez tyle lat.....

Gość gość
a kochałaś go ? dlaczego zostawiłaś dla niego 1 miłość ? Jaki był powód , że wyszłaś za niego - chciałaś po prostu mieć stabilizację, faceta, który się nadawał do założenia rodziny i dzieci, czy była to miłość ? Czy on Cię kochał ?

Gość gość
Z 1milosci zrezygnowalam go byl zakazanym owocem moj Maz walczyl o mine I talk wkroczyla z czasem milosc.maz o mnie wie duzo zawsze bylam z nim szczera DLA jednych moge sie wydawac gaska ale tak nie jest ,cenie szczerosc.