Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krem ujedrniajacy na biust!

Polecane posty

Gość gość

Moje piersi nienajlepiej znosza okres ciazy. Zrobily sie rozstepy i pod qplywem ciezaru opadly :( Czy znacie jakies godne polecenia produkty na ujedrnianie piersi w czasie ciazy? Wlasnie zakupilam lirene serum na biust -bede mama. Czy ktoras stosowala ten specyfik? A moze znacie jakies skuteczne kremy na poprawe kondycji biustu? :)

Gość gość
Perfecta,Evelinne mysle że pomoże

Gość gość
A Tobie pomoglo ? :)

Gość gość
W ogole jest szansa ze wroca po ciazy do dobrej formy? Bylam pewna ze w ciazy rosnal nabrzmiewaja :( a moje niby sa wieksze ale wcale nie sa jedrne opadly :( moze jakies cwiczenia? Procz kremow.. o ile pomoga...

Gość gość
Dziewczyny, ja po prostu od początku ciąży spie w staniku, najpierw dlatego, ze tak bardzo mnie bolaly, że bez stanika się nie dalo, teraz już spie bez, ale przez okres najwiekszego wzrostu były "wiezione" w bieliźnie :-) I nie używałam żadnych kremów poza bio oil, przy okazji smarowania brzucha, smarowalam tez piersi i nie opadly ani centymetr.

Gość gość
Bio oil tez stosuje ale na brzuch. i poki co 6 miesiac nie mam rozstepow na brzuchu ale cycki sa fatalne :(

Gość gość
Mnie opadly po ciazy i zaczelam spac w staniku i jest widoczna poprawa,podniosly sie.wiec polecam.

Gość gość
Zatem wychodzi na to ze warto spac w staniku :) dlugo w nim czasu juz spisz ze widac poprawe? :)

Gość gość
Tez mysle, ze skuteczniejszy niz krem będzie stanik na noc. Nawet położne uczulaly nas, zebysmy spaly w stanikach w ciąży i po porodzie.

Gość gość
Ale czy to pomoze gdy biust juz troszke stracil na jedrnosci? :( 3 miesiace do porodu. Myslucie ze jest jakas szansa? W ogole to specjalny stanik sportowy czy jakis zwykly?

Gość gość
Ja spalam w sportowym. Warto spróbować, nie zaszkodzi. I najważniejsze, zebys miala odpowiedni rozmiar.

Gość gość
Czyli musi byc w sam raz czy troszke ciasnawy by utrzymywal ciasno biust?

Gość gość
slyszalam, ze te drogeryjne sklepy to zwykly pic na wodę. wazne jest tylko regularne nawilzanie skory i masowanie skory- neiwazne jakim kremem czy takim za 5 zl czy za 100, liczy sie sam masaz

Gość gość
Mi tez poprawily sie piersi jak zaczelam spac w staniku. W ciazy mialam bardzo duze, jak skończyłam karmic to zmalaly i opadly i po kilku miesiącach zaczelam w koncu spac w staniku, zwyklym z fiszbianami i naprawde jest roznica, ale na efekt trzeba poczekac kilka miesiecy.

Gość gość
Jejku dziewczyny bardzo dziekuje za rade ze stanikiem i wszystkie odpowiedzi podnioslyscie mnie na duchu :) :) :) od dzis spie w staniku :) mysle nad zwyklym bawelnianym by byl wygodny :) czy moze lepszy usztywniany by dobrze podnosil i trzymal?

Gość gość
Pomysl ze stanikiem jest bardzo dobry.Wlasnie najlepiej taki sportowy jak obcisla,krotka bluzeczka.Wtedy jest tez wygodnie.Ale poza tym swietnu i godny polecenia jest wlasnie krem do biustu z eveline.W takim rozowym opakowaniu.Przy stosowaniu raz dziennie starcza na kilka miesiecy.Jest naprawde dobry i slicznie pachnie.Sama sie przekonasz.Ja uzywam go juz pare lat.Jestem w drugiej ciazy.Juz na koncowce(pierwsza 10 lat temu)miseczke mam E a piersi sa ladne i jedrne.

Gość gość
Jak tylko skoncze ten znlirene of razu kupie ten z eveline no i jutro zakupie spoetowy stanik :) kamien z serca ! :)

Gość gość
http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203,134584760,134585824,Re_Zanik_gruczolu_piersiowego_po_ciazy.html "Jeśli masz zastrzeżenia co do jędrności swoich piersi, spróbuj przez pełny miesiąc: 1. spać w staniku (wygodny, luźny pod biustem, może być przymały w miskach - chodzi jednak o to, żeby przytrzymał biust) - to jest najważniejszy punkt programu 2. chodzić w dzień zawsze w dobranym staniku (lista sklepów, które służą szeroką rozmiarówką, a nieraz fachową pomocą, jest TUTAJ). 3. w diecie miej białko zwierzęce (ryby, chude białe mięso, oliwę z oliwek, mnóstwo warzyw i trochę owoców zawierających witaminę C) 4. pływać 5. stosować zimny prysznic na piersi 6. wcierać w piersi różne kosmetyki (wszystko jedno jakie, byle wcieranie trwało parę minut, a nie kończyło się po zapaćkaniu skóry preparatem) Zrób sobie (dla samej siebie) fotki piersi teraz i sprawdź po miesiącu, czy nic się nie zmieniło. " Polecam! :)

Gość gość
Dzieki śliczne ! :)

Gość gość
Ja na całe piersi używam balsamu z efektima pharmacare. Doskonale nawilża i zwiększa elastyczność piesi. Jeśli czegoś takiego szukasz to bardzo polecam.

Gość gość
Krem z https://frashe.pl/ dla mnie nr 1. Ludzie się dziwią że jest drogi. Ale porównajcie sobie tę ceenę z ceną zabiegu na biust i dopiero gadajcie. Poza tym chyba musi miec specjalne kremy taki kosmetyk na biust a nie tylko gliceryne czy parafine jak nivea i za to sie placi. -.-