Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znaleźć dziewicę?

Polecane posty

Gość gość

Nie licząc klasztorów :). Mam 26 lat i jestem prawiczkiem z wyboru. Chcę przeżyć swój pierwszy raz po ślubie, ale przyszła partnerka musi być również dziewicą. Nie chcę jakiegoś towaru z piątej, czy siódmej ręki. Jakieś rady?

Gość gość
na porodówce

Gość gość
a co jesli twoja dziewica nie bedzie chciala czekac do slubu?

Gość gość
Teraz nie ma takich, więc pozostaje ci albo przechodzona, albo pójść do klasztoru, więc wybieraj. Ewentualnie możesz kupić dziewicę na jeden raz, ale z tego co piszesz, to interesuje cię na stałe, więc to odpada.

Gość gość
to może chcieć, ważne tylko żeby to ze mną przeżyła swój pierwszy raz i tylko ze mną, a ja z nią, przez całe życie tylko jeden partner/partnerka seksualna

Gość gość
jak szukasz dziewic to nie znajdziesz.kup sobie koze jak araby i wtedy masz gwarancje ze jej nikt nie p.....l.

Gość gość
a co jeśli nie spodoba się jej seks z tobą i podziękuje ci za towarzystwo? do końca życia zostaniesz jednorazowcem?

Gość Ania Poradowska
Musisz poczekać. Zaprzyjaźnić się z katolicką rodziną, która ma ładną, 10 letnią córkę. Jak Ci stuknie trzydziestka możesz ją w sobie rozkochać. Potem jeszcze tylko parę latek do ślubu i seksu.