Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łyżeczkowanie macicy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wczoraj popoludniu miałam zabieg łyżeczkowania macicy z powodu ciąży bezzarodkowej. Boli mnie prawe podbrzusze i wyczuwalne jest zgrubienie. Na bol pomaga metafen odczuwam tylko lekkie kucie. Dodam ze taki sam ból miałam też i przed zabiegiem. Chciałabym sie dowiedzieć czy ktoś miał miał ten zabieg i miał podobne bóle. Miałam wczoraj po zabiegu obfite krwawienie a dziś tylko plamienie. Chcialabym się dowiedzieć czy tak powinno być? Żaden lekarz też mi nie powiedział jakie są zalecenia. Ze szpitala wyszłam wczoraj po zabiegu a jutro pojadę po wypis no ale muszę już wiedzieć czy co do tej pory zauważyłam u siebie czy jest normalnym objawem? Pozdrawiam

Gość gość
musisz iść i zobaczyć czy wszystko się oczyśćiło,idz prywatnie

Gość gość
obfite krwawienie to jest normalne ponieważ poroniłaś więc macica musi się oczyścić wiem w jakim jesteś szoku ale to przejdzie nie martw się.Po ustąpieniu idz na wizytę gin sprawdzi czy wszystko ładnie wyleciało

Gość gość
Moj lekarz do którego chodze prywatnie powiedział że za trzy tygodnie będą wyniki badań tego pustego jaja to dopiero w tedy mam je zabrać ze szpitala i mam iść do niego na wizyte

Gość gość
skoro jestes pod opieka to nie martw sie