Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która piękna i młoda dziewica zechce zostać moją żoną? FOTO

Polecane posty

Gość gość

Jestem 25 letnim odważnym mężczyzną, wiedzącym czego chce o prorodzinnych poglądach. Jestem miły, kulturalny odważny, mam wspaniałe poczucie humoru i jestem zamożny, więc stać mnie na utrzymanie rodziny. Oprócz pokaźnych zasobów finansowych posiadam ponad 300 m rezydencje pod Warszawa i prowadzę spory sklep firmowy do tego jeżdżę samochodem marki mercedes E55 AMG Na dowód załączam zdjęcia

Gość gość
Wszelkie zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt mailowy pod adresem piksa90@gmail.com ps. wytatuowanym dziewczynom z góry dziękuje, ale nie wyobrażam sobie żeby moją żoną i matką moich dzieci była osoba chora psychicznie.

Gość gość
Uj, jaka wspaniale sklejona prowokacja tego świrka od dziewic i tatuaży :D

Gość gość
10:20 co żal doope ściska że on ma a ty nie i że się nie łapiesz bo nie jesteś dziewicą?

Gość gość
skoro nie ma żadnej chętnej to może też być prawiczek

Gość gość
skąd wiesz że nie ma chętnej?

Gość gość
to ten debil pijak24 lata, wczoraj pisał ze z tatusiem firme prowadzi i dawał wczoraj wypłate do oceny xxx a tak ogólnie to ten 'kluczyk' nie koniecznie musi być od merca e55 amg, więc to żaden dowód że takowego masz, co innego gdybyś dał fotę samego auta a na masce leżała by kartka z datą i napisem 'kafe', a tablice rejestr przeciez można zamazać po drugie primo, z jakiego banku jest ten wyciąg i saldo konta? ING?

Gość gość
10:30 co cię obchodzi z jakiego konta?

Gość gość
po to żeby sprawdzić prawdziwość tego niby screeny, bo ja mogę raz dwa sobie 3 zera dostawić i będe milionerem, a jak chcesz to i nawet miliarderem i nikt, dosłownie nikt sie nie kapnie, oczywiscie teraz juz byscie wiedzieli ze to screen przerobiony bo sam o tym mówie, ale gdybyście nie wiedzieli to żaden z was by sie nie kapnął, zresztą już kiedyś wstawiałem to taki hejt i ból d**y leciał że masakra :D tak samo wstawiłem kilka przerobionych screenów z bukmacherki, które podłapał przemek vel pravik24lata i potem świrował że on zarabia grube kokosy i latał z tymi moimi przerobionymi screenami :D a wszyscy mieli ból d**y

Gość gość
nie jestem debilem żeby podawać ci nazwę mojego banku :) wierzysz ok nie wierzysz też ok faceci nie są tu moim targetem ;)

Gość gość
nie no jasne, po nazwie banku cie pewnie hakne i yebne ci tą fure pieniędzy :D co za debil...

Gość gość
to co ci tak zależy żeby poznać nazwę banku? jak już pisałem faceci nie są tu moim targetem w doopie mam czy mi wierzysz czy nie :P

Gość gość
no właśnie, widać, że koleś coś kręci, zresztą jakim trzeba być płytkim i zdesperowanym frajerem, żeby w ten sposób szukać kobiety... :o spadaj! ja bym ci mogła do dupy na kopać conajwyżej 'targecie' zasrany

Gość gość
ahahaha kolejna co się nie łapie :D

Gość gość
już mam 7 chętnych, zapraszam!

Gość gość
czytać nie umiesz napisał, że MŁODA i DZIEWICA

Gość gość
Ale może być głupia jak but, bo dla niego tylko wygląd się liczy :D

Gość gość
no właśnie wygląd to dla mnie tylko połowa sukcesu. Co mi po seks bombie która będzie zakłamaną leniwą zdradziecką feministyczną jędzą? NIC!

Gość gość
a WitchX to roszczeniowa księżniczka, szuka Jelenia który będzie ją utrzymywał, zwykła wyrachowana qrwa

Gość gość
mężczyzna od zarania dziejów był tym który płodzi, ale i tym który ma zapewnić matce swoich dzieci i swoim dzieciom poczucie bezpieczeństwa, a w dzisiejszym świecie pieniądz = poczucie bezpieczeństwa. Jeśli mężczyzna potrafi zarabiać to potrafi dać poczucie bezpieczeństwa.

Gość gość
boom boom tralala :)

Gość gość
gość dziś - ssij, zaloguj się, debilu

Gość gość
już 19 chętnych dziewczyn! zapraszam, zapraszam!

Gość gość
gość dziś skąd wiesz że nie ma chętnej? x wiem, bo jestem realistą, pogodziłem się z tym, jest już 12 i żadna się dziewica nie zgłosiła, od teraz zmiana kryterium Dziewica i piękna, ale może być stara , czyli 25- 32 lata jeszcze się łapią :) dziewczyny macie większe szanse, wpisujcie się up

Gość gość
juz 29 chętnych kobiet! czekam na kolejne!