Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćannaaaa

wrzucilam na fb info o ciazy, ocencie prosze

Polecane posty

Gość gośćannaaaa

Zamieszczanie testów czy zdjęci z USG uważam za obciachowe ale... Synek nasz narysował nasza rodzinkę tzn on, tata i mama z brzuszkiem. Jestem juz w zaawansowanej ciąży a to dla mnie radość i chciałam sie podzielić czymś, czym się bardzo cieszę bo do tej pory wie najbliższe otoczenie, rodzina, przyjaciele i bliscy znajomi. Dostałam oczywiście kilka wpisów, gratulacji ale tak jak mowie, chciałam dyskretnie, jakos ze smakiem,podzielić sie swoja radosna nowina. Czy uważacie, ze popełniłam faux pas? Ze to tez nie na miejscu? Szczerze, nie obrażę sie. Niektórzy moi znajomi wrzucają ba fb byle co i tony zdjęć przytulaskow ze swoimi dziećmi i wyjazdu rodzinne. Ja jestem w tym,oszczędna bo to moje prywatne życie i zaledwie z... Raz czy 2 razy na rok cos wstawie. Jak uważacie? To żenada? Czy ok?

Gość gość
uważam, że jest ok.

Ja osobiście przez całą ciążę niczego nie wrzuciłam, w ogóle nie jestem zbyt aktywną użytkowniczką fb, natomiast myślę, że Ty zrobiłaś to ze smakiem. Rysunek dziecka, na którym jest mama w ciąży jest subtelny i niejednoznaczny. Sama bym chyba nie wpadła na taki pomysł. Zgadzam się z Tobą, że wstawianie zdjęć USG jest obciachowe i nie znam gorszego sposobu na poinformowanie wszystkich znajomych o swoim stanie. Nadmierne wrzucanie zdjęć z małym dzieckiem, też nie jest super. Nie chciałabym, żeby moja córka za 13 lat znalazła swoje zdjęcie w Internecie podczas kąpieli, wstawione przez jej mamę, gdy była bobaskiem. Nie, nie i jeszcze raz nie dla obnażania swojego prywatnego życia!

Gość gość
Ja bym pomyślał, że przytyłaś i dziecko widzi cię jako grubasa ;)

Gość andrridka
Wg mnie ok, widziałam juz na fb gole brzuchy i dzieci cslyjace je ale to takie obdarcie z intymności, sposób z rysunkiem calkiem przyzwoity

Gość gość
Fajny pomysł :) Gratulacje :)

Gość gość
fajny pomysł, tyle że jeśli jest tu jakiś z Twoich znajomych i widział wrzucone przez ciebie zdjęcie to wie, że udzielasz się na kafe i będzie śledził posty, a potem odgadywał czy ty to ty...