Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kosmetyk tańszy niz 10 złotych jest dla was hitem i najlepszy?

Polecane posty

Gość gość

chodzi o kazdy kosmetyk typu kredka do oczu ,tusz do rzęs, kremy ,balsamy do ust no wszystko co dotyczy urody:)

Gość gość
peeling gruboziarnisty perfecta pomadka do ust himalaya tonik ogórkowy ziaja krem do rąk cztery pory roku

Gość gość
Krem przeciwzmarszczkowy cień z lidla.koszt 9 zł. Bez groszy. Sama z ciekawości kupiłam bo wygrał ranking z drogimi kremami. Ładnie pachnie, dobrze się wchłania. Juz po 2 dniach używania zauważyłam, że skórę mam gładszą i nawilźoną .polecamsuper za grisze

Gość gość
alterra szampon i plyn do mycia w jednym za 6 zl ideal tylko tym myje wlosy i cialo orac intymne czesci ciala...boski wg mnie i bez chemii a to co wymieniacie to sama chemia .ja wole kupic tanio i w dodatku bez chemii kosmetyki dlatego szkam takich firm jak alterra itd.. kremz lidla cień to same parabeny i syfy..nie polecam.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość gość
Styling Lotion do wlosów Joanna. Podkresla fryzurę, m.in. włosy kręcone , falowane, nie zlepia włosów.

Gość za te pieniadze
szare mydlo i wazelina

Gość gość
Olejek do paznokci i skórek, firmowy Natury. Super!! Duzy 9.90, mały 6.90.

Gość gość
kremy szampony odzywki do wlosow ziaja super kosmetyki

Gość gość
szampon z alterry super w polaczeniu z olejkiem orientany /(ajurwedyjska terapia do wlosow) jest super, ale zeby sie myc szamponem,wtf?

Gość gość
nie używam badziewia za 10 zł no chyba ,że mydło w płynie

Gość gościec
puder prasowany synergen żel do mycia twarzy synergen tonik rival de loop krem do twarzy uroda melisa liner wibo a no i maski kallos

Gość gościec
jeszcze peeling joanna naturia i odżywka do włosów alberto balsam szampon radical ze skrzypem

Gość gość
suchy szampon z biedronki za 7,99 , przedluza swiezosc wlosow

Gość gość
Ziaja - cały przegląd :D Krem Kwiaty Polskie (ja lubię chaber) w biedrze teraz po 5 zł były - najlepszy krem chyba jaki miałam. Pod makijaż rewelacja

Gość gość
ziaja jest naprawde dobra i tania, szampony, odzywki grubo ponizej 10zł balsam ochronny do ust Oeparol z apteki ok 7-8zł

Gość gość
Ziaja składowo jest kiepska, wspomniana wcześniej alterra jest o wiele lepsza!

Gość gość
płyn facelle intim z ross za 5zł, używam do całego ciała, do twarzy jest świetny, najlepszy jaki miałam maść z wit A z apteki za ok 2-3zł jako pomadka do ust

Gość gość
lakiery do paznokci miss sporty lasting colour maxi brush - ok. 5 zł - fajne kolorki, łatwo ise rozprowadzają i na dodatek nieźle kryją.

iNDYJSKIE MYDŁO CHANDRIKA- 7 zł, wyrób reczny składa sie tlko z olejów, olej kokosowy KTC do twarzy jaki do kuchni. żel do twarzy medemix na bazie ziół

Gość gość
odżywka w sprayu marion arganowa albo malinowa olej z awokado, olej z pestek winogron, olej z orzechów laskowych odżywka alterra z granatem kwas jabłkowy ze zrób sobie krem - w niskim stężeniu do twarzy, w b. mocnym do skórek przy paznokciach czy stóp, rewelacja soda oczyszczona olej rycynowy z apteki glinka biała spirulina antyperspiranty ziaja tusze do rzęs hean - akurat za 11 czy 12 zł, więc trochę się nie łapią

Gość gość
lakiery do paznokci hean albo essence w ogóle szczerze polecam całą kolorówkę heana, lakiery są świetne zwłaszcza z serii wedding jako puder sypki polecam skrobię ziemniaczaną :D mieszam ją z odrobiną glinki i cynamonu, jest super

Gość gość
Dla mnie to lakiery Miss Sporty , za dyszkę to nawet dwa można kupić :)

Gość gość
Lakiery do paznokci manhattan sa rewelacyjne , kosztują własnie chyba mniej niż dyszkę :D

Gość gość
Za mniej niż dychę to chyba maseczki do twarzy ziaja i też lakiery do paznokci tylko że ja z miss sporty , manhattan też jest za mniej niż dychę ?

Gość gość
Szampony i odżywki do włosów Kallos! Genialne zapachy i konsystencje. Największy wybór ma chyba sklep trena.pl

Gość gość
a ściągałyście kiedyś Sally Hansen z Allegro ? Zastanawia mnie czy są oryginalne produkty czy jednak jakieś podróbki. Jak macie tez jakieś sprawdzone aukcje chętnie kupię :)