Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 32 lata i waże tylko 57 kilo na 170 cm wzrostu WSZYSCY KAŻĄ MI PRZYTYĆ!!!

Polecane posty

Gość gość

LEKARZE W SZPITALU UWAZAJA ZE MA ZA NISKIE BMI GINEKOLOG OSTATNIO MOWI ZE CIEZO BEDZIE W CIĄŻE ZAJSC BO ZA NISKA WAGA JAK NA WIEK PO 30-STCE I WZROST 170CM:( ma dola..jem zdrowo i sporo i niesttety nie tyje moze podam wam wymiary tak poglądowo zebyscie wiedzialy jak wyglądam w biuscie mam 98 cm pod biustem 75 cm i w talii mam 73 cm srodek pupy 93 cm niestety tylko. waga tylko 57 kilo na 170 cm wzrostu a wiek juz starawy bo 32 lata i powinnam wazyc wg lekarza minimum 60 kilo..niestety nie moge dobic do tej wagi za cholere:(

Gość gość
ja waże 56 a mam 173 cm

Gość OnlyDreams
ja tu nie widze zadnej niedowagi, co z tego ze masz 32 lata? przeciez stara nie jestes. Masz normalna, zdrowa wage.

Gość gość
no sorki ,ale anorektyczki tu chyba siedzą.jak ktos waży mniej niż 60 kilo na wzrost powyżej 170 to juz nie wygląda normalnie tylko jak zasuszona szkapa.jak ania rubik. nie wyobrażam sobie kobiety ,która ma 170 cm wzrostu i waży tylko 54 kilo na przykład i wygląda z tym kobieco i zdrowo.nie ma szans.

Gość gość
32 lata to juz starsza kobieta.

Gość w tym roku 34
mam 176 i waze tyle samo, urodzilam normalne, zdrowe dzieci, wiec to gruba przesada

Gość gość
talia i biodra tez mam wazsze od twoich :D biodra 89

Gość gość
to jak ty jestes chudsza od autorki to pewnie jestes zasuszona i brak ci d**y

Gość gość
NO WYCHUDZONA JESTES TROSZKE.

Gość prawictwo pospolite 137
a jak będą kazali ci skoczyć z mostu , to też ich posłuchasz ?

Gość gość
ta kobieta od daaawna zakłada ten sam temat,ze 30 lat,ze 170 i 57 kg, i ze za chuda,nie wiem co jest z nia nie tak

Gość gość
ja mam 30 lat 171 cm i waze 55,wcale chuda nie jestem,tylko szczupla,a autorka nie wiem na co liczy,komplementy czy co

Gość gość
ja mysle ze nawet jak ta kobieta od dawna zaklada takie tematy to jednak jest z nią nie tak coś..mysle ze cierpi na kompleksy bo kazdy ja wyzywa od chudych..tez tak miałam..ciągle tylko że za chuda jestem itd..az plakalam. więc rozumiem autorkę tematu. chce znalezc inne chude na kafe i pocieszyc sie ze nie jest sama

Gość gość
mam 178cm, 60kg i jestem facetem koło 40stki, jem co chce, choć nie lubie słodyczy i za dużo mięsa. Badania wszystkie idealne, ciśnienie 120/70. Nie pale, nie pije( już). Nie biore nigdy farmaceutyków, nawet aspiryny unikam. Na rzadkie bóle głowy, raz na rok, pije wode.

Gość gość
Mam 30 lat 50kg 173cm i od dawna się nie przejmuję wagą. Mieszkam od 3 lat za granicą i nikt mi nie powiedział niczego przykrego. W PL zdarzało się słyszeć, że jestem za chuda.