Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okulary przeciwsłoneczne

Polecane posty

Gość gość

Hej, jakie okulary przeciwsłoneczne są teraz w modzie??

Gość gość
Hmm na pewno jakieś fajne markowe, ciemne tybu Ray Bany. Sama przymierzam się do zakupu, ostatnio byłam w http://www.optyk-fotograf.pl/ i właśnie mieli bardzo fajne modele ale jestem niezdecydowaną osobą ;)

Gość gość
Tutaj www.siejka.pl znajdziesz takie, jakie są teraz modne, bo mają tam m.in. okulary sławnych, światowych projektantów, którzy wyznaczają trendy. Mi osobiście podobają się takie duże, np. w zwierzęce wzory od Gucci i takie właśnie zamierzam sobie zakupić. W ogóle w tym optyku mają rozmaite modele, które zapewniają najlepsze zabezpieczenie przed promieniowaniem UVA i UVB, które zostały wyprodukowane z materiałów wysokiej jakości. Są modne, porządne i mają atrakcyjne ceny. Z pewnością jakieś sobie tam wybierzesz.

Gość wiktoria741
A są z polaryzacją? Ja ostatnio czytałam, że to bardzo ważne by ją miały bo zwykłe okulary z bazarków i sieciówek nie uchronią odpowiednio wzroku przed słońcem. Zastanawiam sie nad zakupem okularów santino które znalazłam wczoraj na http://kodano.pl/polar15.html W sklepie jest promocja i można kupić okulary 15% taniej niż normalnie. Jak dla mnie to spora obniżka.

Gość gość
też polecam zakup okularów przeciwsłonecznych w salonie optycznym - te marketowe może i ładnie wyglądają ale np w moim przypadku, podczas jazdy itp kiepsko się sprawdzają. Dlatego wybrałam się ostatnio do mojego optyka w Dębicy - http://optyk-debica.pl/ gdzie dobrał mi okulary przeciwsłoneczne które w końcu zdają egzamin ;)

Moje ulubione okulary przeciwsłoneczne to ray - bany ;) To ponadczasowy model, który jeszcze długo będzie modny. Pokochałam je z filmu Blues brothers :) Swoje kupiłam na http://www.luxokulary.pl. Jeśli zależy ci nie tylko na wyglądzie, ale i dobrej ochronie oczu, to polecam.

Gość Ewelina873
Moim zdaniem przede wszystkim należy zwrócić uwagę na filtry i polaryzację oraz wykonanie okularów. Dawniej kupowałam tanie modele, ale one wcale nie chronią oczu przed promieniami UV. Warto poszukać w sklepach internetowych, m.in na http://www.kontaktowe.pl/ widziałam dobrze wykonane okulary z filtrami w przystępnych cenach. Wystarczy poszukać. Jeśli chodzi o kształt - trzeba dobierać indywidualnie.

Gość gość
duzo fajnych modeli widzialam tutaj www.panhilary.lodz.pl warto wedlug mnie, ceny w porownaniu do konkurencji tez bardzo atrakcyjne

Gość gość
Od dawna mam zaufanie do produktów maki Arctica. Są przede wszystkim dedykowane sportowcom, wytrzymałe ale też lekkie i wygodne. Pierwszy raz kupowałem od nich już dawno temu gogle, a ostatnio to zamawiałem bardzo fajny model turystyczny, w białej oprawie. Efekt wizualny jest super. Można poszukać ich rzeczy w galeriach, albo przez stronkę zamówić - www.arcticasport.pl. Ja kupowałem online i nie trzeba było na dostawę długo czekać. Co ważne – okulary zostały porządnie opakowane więc nic po drodze się z nimi nie wydarzyło.

Gość gość
A widziałaś ofertę na stronie pod adresem www.eokulary.com.pl? Sklep specjalizuje się w sprzedaży najwyższej jakości okularów z filtrami ochronnymi więc moim zdaniem na pewno znajdziesz w nim odpowiedni model. Ja już właśnie tam zaopatrzyłam siebie i chłopaka w nowe okulary i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
To forum umiera. Wiecej spamu niz normalnych wpisow.

Gość gość
Fajnie, że można znaleźć różne sklepy w jednym miejscu

Gość gość
Nie trzeba patrzeć na to jakie okulary są w modzie tylko na to jakie będą najbardziej odpowiednie dla oczu. Bardzo często widać to szczególnie po młodych dziewczynach które idąc za modą kupują okulary w jakich sieciówkach zamiast nosić takie profesjonalnie dobrane przez optyka. Jak ktoś jest z Wrocławia i szuka naprawdę fajnych okularów i w trendach to polecam zakład Pani Joanny Trzcinowicz www.optyk-wroclaw.com.

Gość gość
Okulary przeciwsłoneczne mają duży wpływ na nasz wygląd, dlatego powinniśmy trochę się zastanowić nad ich odpowiednim doborem. Ja chodzę do salonów optycznych Fielmann. Ram zawsze otrzymuję pomoc w doborze okularów przeciwsłonecznych i korekcyjnych.