Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o Siłowni saturn fitnes ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć usłyszał am od koleżanki o siłowni saturn fitnes i chciała bym zobaczyć co sądzicie o takiej siłowni. Bardzo różni się od zwykłej piwnicznej w której chodzą tylko mordercy. Bo innych powybijali. http://www.saturn-fitness.pl No ale do rzeczy zobaczcie jak wygląda i napiszcie coś od siebie.

Gość gość
Siłownia fajna, chociaż lepiej jest pojechać czasem na bielany. Jest tam fajny basen w którym można sobie miło spędzić kilka godzin w lato :) A dla bardziej aktywnych niedługo będzie kort tenisowy, swoją drogą to nie mogę się już na niego doczekać. Trzeba spróbować zagrać, kto wie może coś z tego wyjdzie.

Gość gość
Chodzę tam od pewnego czasu. I mogę powiedzieć , że sprzęt należy do bardzo nowoczesnych. I przyjemnie się na nich ćwiczy. Teraz to jest jeszcze lepiej kiedy mogę korzystać z 2 siłowni. Mam niedaleko na Targówek ale jak na nowej otwierają kort do tenisa. To będę tam stałym bywalcem po pracy. Czasem w soboty chodzę tam na basen, a poza tym to nic.

Gość gość
Jak boisko będzie dobre, to może z chłopakami podskoczymy w wakacje. Jak na razie to tylko http://bielany.saturn-fitness.pl/pilka-nozna i nic więcej.Nie ma czego jeszcze oglądać, podskoczę w sobotę jak będę miał wolne. Zobaczyć jak to wygląda. Mam nadzieję, że miło się zaskoczę.

Gość gość
Siłownia wygląda bardzo nowocześnie, ten basen co tam jest jest fantastyczny. Karnet na dwie słownie jest mi bardzo pomocny, mam blisko na Targówek, a weekend mogę skoczyć z dziewczyną na basen. Jestem ciekaw czy to boisko będzie trawiaste czy gumowe. Ta trawce to bym sobie pograł. Kiedyś jak jeździłem do barciaka do Katowic to tam mieli doskonałe boisko. Gralo się leciutko.

Gość gość
Może warto się zapisać chociaż, siedem dni za darmo można pochodzić. A potem się zobaczy.

Gość gość
Fajnie, że ma multisport w pracy płacę 50 złotych. Za full open :) Nie będę zmuszony do płacenia kroci za wszystko. Chyba się skuszę jeśli nie wybiorę crossfit